Τσεκάρει παίκτες (και) από τη Γαλλία η ΑΕΚ

Τσεκάρει παίκτες (και) από τη Γαλλία η ΑΕΚ
Αρκετοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη λίστα της Ένωσης από τη Γαλλία ενόψει καλοκαιριού

​Σίγουρα ακόμη είναι νωρίς για μεταγραφές, σίγουρα η ΑΕΚ έχει μπροστά της σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο η… μεταγραφική ομάδα της Ένωσης ετοιμάζει ήδη τη λίστα της με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενόψει καλοκαιριού.

Η ΑΕΚ προσπαθεί και δουλεύει μεθοδικά και οργανωμένα στο μεταγραφικό κομμάτι, ώστε να μην υπάρξουν τα λάθη του παρελθόντος. Κοιτάει ποδοσφαιριστές παντού και μια αγορά που υπάρχουν καλές επιλογές είναι αυτή της Γαλλίας.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και η ομάδα του έχουν ήδη εντοπίσει ποδοσφαιριστές από τη Γαλλία, την οποία γνωρίζει άριστα ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς. Στη γαλλική αγορά υπάρχουν παίκτες νεαροί σε ηλικία, με ταλέντο, με παρόν και μέλλον.

Το σκάουτινγκ θα συνεχιστεί, μπορεί ακόμη να γίνουν και ταξίδια από ανθρώπους της ΑΕΚ για να δουν από κοντά τους μεταγραφικούς στόχους και εφόσον αποφασιστεί θα κάνουν την κίνησή τους. Όσο για τις θέσεις που τσεκάρει παίκτες η ΑΕΚ; Παντού! Σίγουρα τα μάτια είναι στραμμένα σε ποδοσφαιριστές όπου η ομάδα έχει περισσότερο ανάγκη, ωστόσο αν βρεθεί μια καλή περίπτωση σε θέσεις που υπάρχει πληρότητα δεν θα γυρίσουν την πλάτη οι άνθρωποι της Ένωσης.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play