Το ραντεβού που φέρνει τον Λεμονή προ των πυλών!

Το ραντεβού που φέρνει τον Λεμονή προ των πυλών!
Το ραντεβού που έγινε την Τρίτη στον Πειραιά και φέρνει τον Έλληνα τεχνικό προ των πυλών, εφόσον ο Γκαρντ όπως όλα δείχνουν αρνηθεί οριστικά.

Η ή​ττα στο ντέρμπι της Λεωφόρου έφερε εξελίξεις στον Ολυμπιακό με το θέμα προπονητή και την στιγμή που άπαντες μιλούσαν για Γάλλους προπονητές, φέραμε στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά την πληροφορία για τον Τάκη Λεμονή. Το θέμα μάλιστα επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, καθώς το απόγευμα της Τρίτης υπήρξε ραντεβού των δύο πλευρών στον Πειραιά και πλέον ο Ολυμπιακός έχει έτοιμη τη λύση για την επόμενη ημέρα.

Την ίδια στιγμή από τον Ολυμπιακό διέρρεαν πως θα περιμένουν την απάντηση του Ρεμί Γκαρντ (σ.σ. ο Γάλλος ήταν αρνητικός για να αναλάβει άμεσα την ομάδα) μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι, ωστόσο αν ο Γάλλος πει οριστικά το «όχι» τότε θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Τάκη Λεμονή.

Η επιλογή των «ερυθρόλευκων» στο πρόσωπο του Λεμονή έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Έλληνας τεχνικός θεωρείται «στρατιώτης» του Ολυμπιακού. Εξάλλου ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήθελε έναν άνθρωπο, για τα επτά-οκτώ ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οποίος θα γνωρίζει την ελληνική αλλά και την ολυμπιακή πραγματικότητα, οπότε και κρίθηκε πως ο Λεμονής είναι ο κατάλληλος γι΄ αυτή την αποστολή.

Έτσι, λοιπόν, μετά και το ραντεβού στον Πειραιά οι δύο πλευρές ήρθαν πιο κοντά. Για τον Λεμονή αυτή η ευκαιρία που του δίνεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι πολύ μεγάλη και φυσικά δεν θα μπορούσε να κλείσει την πόρτα, καθώς μετά τη φυγή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού δεν βρέθηκε στον πάγκο κάποιας ομάδας ανάλογου επιπέδου.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια από τον Τάκη Λεμονή, αλλά θα κάνει την τελευταία προσπάθεια σήμερα το πρωί προκειμένου να φτάσει σε συμφωνία με έναν προπονητή από το εξωτερικό και αν η προσπάθεια αυτή δεν ευοδωθεί τις αμέσως επόμενες ώρες, τότε η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα επισημοποιήσει το deal με τον Λεμονή!

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play