Το πείραμα του Ίβιτς για αντι-Πρίγιοβιτς

Το πείραμα του Ίβιτς για αντι-Πρίγιοβιτς
Τα πλάνα του προσαρμόζει ο Βλάνταν Ίβιτς μετά τον τραυματισμό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Δοκιμάζει Μυστακίδη στην κορυφή της επίθεσης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

​Τον τραυματισμό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καλείται να διαχειριστεί ο Βλάνταν Ίβιτς, που πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, για να καλύψει την απουσία του Ελβετού φορ. 

Η κακή εικόνα των Αθανασιάδη και Κουλούρη προβληματίζει τον Βλάνταν Ίβιτς, που κάνει διάφορες σκέψεις για την κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά και των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που επί της ουσίας αποτελούν δύο από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν. 

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» δοκίμασε στο τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο, έστω και για δέκα λεπτά τον Μυστακίδη σε θέση φορ από το 75’ ως το 85’ και πλέον το σκέφτεται σοβαρά να πάει έτσι μέχρι το τέλος, από τη στιγμή που δεν αλλάξει η εικόνα του Κλάους σύντομα. 

Φέτος ο Μυστακίδης, έχει παίξει σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης του ΠΑΟΚ και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει από όπου του ζητηθεί. Κατά βάση ο Ίβιτς μέχρι τώρα τον επέλεγε στα άκρα, είτε δεξιά είτε αριστερά, ενώ έχει παίξει ως δεύτερος φορ, αλλά και ως φουλ μπακ στο 3-5-2. Η θέση στην κορυφή είναι κάτι καινούριο για τον παίκτη, ο οποίος έχει βρει δίχτυα έξι φορές φέτος σε 30 συμμετοχές. 

Πάντως, ο Μυστακίδης που δεν είναι φορ, έχει να δώσει άλλα πράγματα στον Ίβιτς αν παίξει στην κορυφή, συγκριτικά με τον Πρίγιοβιτς ή τον Αθανασιάδη που είναι κλασικοί παίκτες περιοχής. Μένει να δούμε πάντως πως θα χρησιμοποιήσει τον 22χρονο παίκτη, αμέσως μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play