Σενάρια για Οζίλ και Φενέρμπαχτσε

Σενάρια για Οζίλ και Φενέρμπαχτσε
Εξαιρετικά αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ, με τη Φενέρμπαχτσε να είναι έτοιμη να απλώσει... χρυσάφι στα πόδια του ενόψει καλοκαιριού.

​Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τους Κανονιέρηδες, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018, κι αν αυτό δεν συμβεί ως το καλοκαίρι, τότε η Άρσεναλ λογικά θα ψάξει για να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα με μερίδα του αγγλικού Τύπου ενδιαφέρον υπάρχει από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις τουρκικές ρίζες του παίκτη και τη σχέση του με την πρώην Μις Τουρκία.

Άλλωστε ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι έχει πιάσει αρκετές φορές τον Οζίλ στην Κωνσταντινούπολη, ενώ όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο άσος της Άρσεναλ ετοιμάζεται να ξοδέψει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να αγοράσει μία βίλα στην τουρκική πόλη.

Από τη Φενέρ το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τον τουρκικό σύλλογο να ξελαφρώνει από ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο και οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να κάνουν το «μπαμ» φέρνοντας ακόμα ένα αστέρι στην Πόλη.

Πάντως, πέρα από το συμβόλαιο του Οζίλ, η Φενέρμπαχτσε θα πρέπει να καλύψει και τις απαιτήσεις της Άρσεναλ για να πει το «ναι» με τους Κανονιέρηδες να αξιώνουν ένα μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του θα λήγει τον επόμενο χρόνο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play