Μιλάει με Γιόχανσον για νέο συμβόλαιο η ΑΕΚ

Μιλάει με Γιόχανσον για νέο συμβόλαιο η ΑΕΚ
Επαφές με τον Γιάκομπ Γιόχανσον για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το 2018 αναμένεται να ανοίξει σύντομα η ΑΕΚ.

​Ο Γιόχανσον αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την ΑΕΚ και στην Ένωση σκοπεύουν σύντομα να ξεκινήσουν τις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal.

Το συμβόλαιο του Σουηδού μέσου λήγει το 2018 και όπως γίνεται αντιληπτό στην Ένωση «καίγονται» να του το επεκτείνουν, αναπροσαρμόζοντας και τις απολαβές του, οι οποίες τη δεδομένη στιγμή ανέρχονται λίγο πάνω από τις 200,000 ευρώ ετησίως.

Άλλωστε στην Ένωση γνωρίζουν ότι κατά καιρούς διάφοροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γιόχανσον, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Φυσικά σημαντικό «όπλο» για την ΑΕΚ αποτελεί η παρουσία του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον ατζέντη του παίκτη, αν και στις πρώτες διερευνητικές επαφές που είχαν γίνει, είχε διαπιστωθεί μια διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες πάντως η ΑΕΚ σκοπεύει να… τρέξει το θέμα της ανανέωσης του 27χρονου μέσου, ενώ αν καταλήξουν σε συμφωνία, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία μείωση της ρήτρας αποδέσμευσης που έχει στο τωρινό του συμβόλαιο ο παίκτης, και η οποία ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play