«Τελειώνει» ο Τσιώλης από τη Λάρισα!

«Τελειώνει» ο Τσιώλης από τη Λάρισα!
Σε αναζήτηση τεχνικού οδηγείται η Λάρισα, καθώς όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, ο Σάκης Τσιώλης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας!

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου οι “βυσσινί” κέρδισαν με 1-0, φαίνεται ότι ήταν το τελευταίο για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό στο τιμόνι των Θεσσαλών.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας στο AEL Radio, μετά από συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον Σάκη Τσιώλη, είναι οριστική η απόφαση του έμπειρου τεχνικού να αποχωρήσει από τη Λάρισα.

Όπως ανέφερε ο Τσιώλης στον ισχυρό άνδρα της Λάρισας, έχει πληγωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα για θέματα που δεν αφορούν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και θα αποχωρήσει μετά το προσεχές φιλικό (24/3) με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι ο 57χρονος τεχνικός ζήτησε να υπάρξει μία συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Παρασκευής, όπου θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων του στην ομάδα.

Όσο για το ενδεχόμενο να μεταπειστεί στα επόμενα 24ωρα; Κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει, όπως όλα δείχνουν όμως οι δύο πλευρές οδηγούνται σε διαζύγιο. Σχετικά με τον προπονητή που θα καθοδηγήσει τη Λάρισα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν αποκλείεται να είναι ο Γιώργος Κούτσης.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Αλέξης Κούγιας έκανε κι ανοιχτή πρόσκληση στον Γιώργο Δώνη για να αναλάβει τους “βυσσινί”, παραδεχόμενος βέβαια πως κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά δύσκολο. Όπως επισήμανε πάντως, θα τον πλήγωνε να τον δει σε άλλη ελληνική ομάδα…

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play