Στην ΑΕΚ ο Μανωλόπουλος μέχρι το 2018

Στην ΑΕΚ ο Μανωλόπουλος μέχρι το 2018
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό (pic).

​Στον πάγκο της ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2018, τουλάχιστον, θα παραμείνει ως πρώτος προπονητής ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της την Τρίτη γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ενώπιον του Γιώργου Χήνα, μίλησε με όλα τα στελέχη των Γραφείων της Λεωφόρου Ηρακλείου 466, ενώ σε λίγη ώρα θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο.”

Οπως είχαμε αναφέρει από την πρώτη μέρα που ο Μανωλόπουλος πήρε την θέση του Γιούρι Ζντοβτς, ο Μάκης Αγγελόπουλςο έβλεπε ως λύση προοπτικής και όχι προσωρινή τον Ελληνα προπονητή. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ είχε μελετήσει όλο αυτό το διάστημα τον Μανωλόπουλο που ούτως ή άλλως είχε πολύ αυξημένες αρμοδιότητες και ως βοηθός του Γιούρι Ζντοβτς καθώς ήταν κάτι που το ήθελε και ο ίδιος ο Σλοβένος που τόσο στην συνέντευξη που είχε δώσει στο aek365 όσο και σε κατ ιδίαν συζητήσεις με τον Αγγελόπουλο έλεγε πάντα πως “ο Σωτήρης είναι έτοιμος για πρώτος προπονητής”. Αλλωστε τόσο στην συσταση του ρόστερ όσο και στις αλλαγές που έγιναν υπήρχε συνεργασία μεταξύ των δύο προπονητών και αρκετές από τις επιλογές ήταν περισσότερο του Μανωλόπουλου. Ο Μανωλόπουλος συνεχίζει λοιπόν ως πρώτος προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν και εν συνεχεία θα χτισει την ομάδα της επόμενης περιόδου. Εκτός της κατάρτισης του μέτρησε και το ότι είχε αρκετές προτάσεις από ομάδα Ευρωλίγκα να πάει ως βοηθός αλλά και από άλλες ομάδες για πρώτος προπονητής αλλά ουδέποτε σκέφτηκε να αφήσει την ΑΕΚ.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play