Σκάει βόμβα με τρελό NBAer – “Παίζουν” Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Σκάει βόμβα με τρελό NBAer – “Παίζουν” Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!
Σκάει βόμβα με τρελό NBAer - "Παίζουν" Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για να είναι κανείς σίγουρος τι θα γίνει, αλλά πάντα υπάρχουν πληροφορίες και φήμες από ‘δω κι από εκεί εν όψει του καλοκαιριού και των μεταγραφών.

Στο πλαίσιο αυτό, ακούγεται πολύ έντονα ότι σπουδαίος (όχι Ευρωπαίος) γκαρντ, που αγωνιζόταν στην Ευρώπη και έχει “μετακομίσει” στο ΝΒΑ, θέλει να επιστρέψει στη “Γηραιά Ηπειρο”!

Στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου δεν κάνει πολλά πράγματα, αλλά στην Ευρώπη ήταν σπουδαίος κι αν επιστρέψει, θα κάνει την ομάδα που θα πάει δύο φορές καλύτερη! Αυτά λένε οι πληροφορίες της στήλης “Pick n’ Scroll”, αλλά το όνομα του παίκτη δεν έχει διαρρεύσει ακόμα…

Σε μία τέτοια περίπτωση, η ΤΣΣΚΑ θα είναι εκείνη που σίγουρα θα κινηθεί, αν τελικά -που είναι πάρα πολύ πιθανό με τα τωρινά δεδομένα- ο Μίλος Τεόντοσιτς πάρει τον δρόμο για το ΝΒΑ, ώστε να αποτελέσει το νέο ηγέτη της ρωσικής “αρκούδας”.

Όπως και να έχει, περιμένουμε, όπως πάντα, ένα ακόμη “θερμό” μεταγραφικό καλοκαίρι. Αν αναρωτιέστε γιατί όχι σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, καλώς αναρωτιέστε!

Κανείς δεν αποκλείει τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις και όλα είναι πιθανά. Υπομονή λίγο καιρό ακόμα, ώστε μάθουμε αν και πού θα γίνει το “μπαμ” και εάν θα έχει …ελληνικό ενδιαφέρον!

πηγή:  sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play