Παναθηναϊκός: Επιστρέφει και η πρώτη ομάδα στην Παιανία

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει και η πρώτη ομάδα στην Παιανία
Μετά τις Ακαδημίες και η ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να επιστρέψει στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για διανυκτερεύσεις και προπονήσεις πριν από τα ματς εντός Λεκανοπεδίου.

​Μερική επιστροφή στην Παιανία ετοιμάζεται και για την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς την αρχή είχαν κάνει οι «πράσινες» Ακαδημίες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» στο Τριφύλλι αποφάσισαν η ανδρική ομάδα να γυρίσει ξανά στο παλιό της προπονητικό κέντρο, αλλά όχι σε μόνιμη βάση.

Συγκεκριμένα οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θα διανυκτερεύουν και θα προπονούνται στην Παιανία πριν από τα εντός έδρας ματς, αλλά και πριν από τους εκτός έδρας αγώνες που θα γίνονται στην Αθήνα, έτσι ώστε η ΠΑΕ να μην έχει και τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχείο. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα έχουν μπει συνεργεία για εργασίες στους ξενώνες, ενώ σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται και τα δύο κεντρικά γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα κάτι που σημαίνει ότι επιστροφή είναι πολύ πιθανό να συμβεί πριν τη διακοπή για το Πάσχα.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, στον οποίο ανήκει και το προπονητικό κέντρο, δεν θα ζητήσει επιπλέον χρήματα απ΄ αυτά που έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού στη σύμβαση διετούς διάρκειας για τις ανάγκες της Ακαδημίας. Οι «πράσινοι» είχαν υπογράψει έναντι 120.000 ευρώ το χρόνο συν τα λειτουργικά έξοδα και το μόνο που θα πρέπει να καλύψει ο Παναθηναϊκός για την επιστροφή και της ανδρικής ομάδας θα είναι τα έξοδα χρήσης για τους ξενώνες.

Σ΄αυτό έπαιξε ρόλο και η αποκατάσταση των σχέσεων του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, με τους δύο άνδρες να παρακολουθούν μαζί την Κυριακή από τη σουίτα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play