Η χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα!

Η χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα!
​Είναι εντυπωσιακό αν το σκεφτεί κανείς. Πόσω μάλλον όταν τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει παίξει σ’ έδρες κι έδρες. Για παράδειγμα και μέσα στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει αγωνιστεί ο Ολυμπιακός αλλά στο τέλος του αγώνα έγραψε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 8 τελικές (όλες εκτός εστίας). Στην Μαδρίτη κόντρα στην […]

​Είναι εντυπωσιακό αν το σκεφτεί κανείς. Πόσω μάλλον όταν τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει παίξει σ’ έδρες κι έδρες. Για παράδειγμα και μέσα στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει αγωνιστεί ο Ολυμπιακός αλλά στο τέλος του αγώνα έγραψε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν 8 τελικές (όλες εκτός εστίας). Στην Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο (την μετέπειτα φιναλίστ) ο Ολυμπιακός είχε τέσσερις τελικές (μία on target).

Στο Παρίσι με αντίπαλο την Παρί των Ιμπραϊμοβιτς και Καβάνι ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με 11 τελικές (6 on target). Δεκατέσσερις (!) είχε στο Μάντσεστερ κόντρα στην Γιουνάιτεντ στην προσπάθειά του να κρατήσει το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Στο ντέρμπι της Λεωφόρου σε 95 λεπτά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός έκανε μόλις μία τελική προσπάθεια. Κι αυτή off target και πριν σκοράρουν οι «πράσινοι».

Δεν υπήρχε αντίδραση μετά το γκολ του Μπεργκ κάτι το οποίο φάνηκε στην στατιστική.

Ομως εάν σας κάνει εντύπωση το τι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός σε πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη θα ξαφνιαστείτε με το γεγονός ότι τα όσα (δεν) έκανε στην Λεωφόρο είναι η χειρότερη επίδοση του πρωταθλήματος! Οχι μόνο του Ολυμπιακού αλλά συνολικά των 16 ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Και ο Αστέρας Τρίπολης είχε ματς με μόλις μία τελική στο πρωτάθλημα. Στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αλλά είχε βρει τουλάχιστον… εστία. Το ίδιο και η Βέροια (επίσης κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ). Ο Ολυμπιακός έμεινε κι αυτός στην μία τελική αλλά αυτή κατέληξε ψηλά άουτ. Χειρότερη επίδοση δηλαδή από Αστέρα και Βέροια. Και σίγουρα χειρότερη από τον Λεβαδειακό και τον Ηρακλή που είχαν σταματήσει στις δύο σε ολόκληρο ματς.

Ο Λεβαδειακός μάλιστα δύο φορές. Στο εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό (και οι 2 εκτός εστίας) και στο εκτός με τον Παναιτωλικό (και οι 2 off target). Ο Ηρακλής είχε κι αυτός μόλις δύο τελικές προσπάθειες στο ματς με τον ΠΑΟΚ στον Τούμπα (μία στον στόχο).

Το εκπληκτικό στην… αναζήτηση των τελικών προσπαθειών στο φετινό πρωτάθλημα είναι πως ακολουθεί ο Πανιώνιος στο «Καραϊσκάκης». Οι «κυανέρυθροι» έκαναν μόλις τρεις αλλά ήταν αρκετές για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι»… τερμάτισαν την κακή τους εικόνα το τελευταίο διάστημα εντός συνόρων μιας και στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ σταμάτησαν στις 4 τελικές και στην Λεωφόρο έμειναν στην μία ολοκληρώνοντας ταυτόχρονα ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα.

Οπως και να ‘χει όμως ο Ολυμπιακός είναι ο αδύναμος κρίκος της 25ης αγωνιστικής για το Match Review.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play