Ένεδρα οπαδών της Νάπολι βγαλμένη από ταινία δράσης

Ένεδρα οπαδών της Νάπολι βγαλμένη από ταινία δράσης
Θέλησαν να έρθουν σε σύγκρουση με οπαδούς της Γιουβέντους φτιάχνοντας ολόκληρη... τακτική για το πως θα σταματήσουν το πούλμαν.

Ενέδρα βγαλμένη από τους… κινηματογράφους έστησαν οπαδοί της Νάπολι σε περίπου 25 οπαδούς της Γιουβέντους οι οποίοι μετέβαιναν στη Γένοβα για το ματς της ομάδας τους με τη Σαμπντόρια.

Το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν οι φίλοι της Γιούβε είχε φτάσει περίπου στα μισά της διαδρομής του και συγκεκριμένα στην περιοχή Τοσκάνη, περίπου 80 χιλιόμετρα από τη Φλωρεντία.

Σε εκείνο το σημείο, δύο αυτοκίνητα πλησίασαν το πούλμαν με επικίνδυνο τρόπο, με τους επιβάτες των αυτοκινήτων να πετάνε πέτρες προς το πούλμαν ώστε να σπάσουν τα παράθυρα των θέσεων που καθόντουσαν οι οπαδοί της Γιούβε. Ο οδηγός άρχισε να επιταχύνει και άφησε πίσω του τα δύο αυτοκίνητο, αλλά λίγα μέτρα πιο πέρα είδε ένα βαν σταματημένο κάθετα στο δρόμο να κλείνει και τα δύο ρεύματα, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να σταματήσει.

Από το βαν βγήκαν χούλιγκανς της Νάπολι, όπως και από τα δύο αυτοκίνητα που ακολουθούσαν και άρχισαν να χτυπάνε το λεωφορείο με κάθε τρόπο, σπάζοντας τα τζάμια και προσπαθώντας να σκαρφαλώσουν σε αυτό, με τους οπαδούς της «Vecchia Signiora» να παρακολουθούν τρομοκρατημένοι.

Ο οδηγός του λεωφορείου όμως κάνοντας ελιγμούς κατάφερε να βγει από την παγίδα και να αποδράσει, με τους επιβάτες να προλαβαίνουν να σημειώσουν τον αριθμό της πινακίδας τόσο του βαν όσο και ενός εκ των δύο αυτοκινήτων των εισβολέων και κάλεσαν την αστυνομία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play