Βενγκέρ σε Άρσεναλ: «Συνεχίζω για άλλον ένα χρόνο»

Βενγκέρ σε Άρσεναλ: «Συνεχίζω για άλλον ένα χρόνο»
Ο Αρσέν Βενγκέρ φέρεται να έχει δώσει την απάντησή του στη διοίκηση της Άρσεναλ, εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο τιμόνι της ομάδας.

​Όλοι στην Άρσεναλ… κρέμονται από τα χείλη του Αρσέν Βενγκέρ, το μέλλον του οποίου είναι στην πιο αβέβαιη μορφή του εδώ και 21 χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο. Η διοίκηση του έχει προτείνει να ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια παρά τα πολύ αρνητικά αποτελέσματα τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, τη στιγμή που μία μερίδα οπαδών της ομάδας έχει χάσει την υπομονή της και τον καλεί να αποχωρήσει.

Ο ίδιος μετά το τέλος ακόμα μίας απογοητευτικής εμφάνισης για την Άρσεναλ, το περασμένο Σάββατο στην ήττα από τη Γουέστ Μπρομ, αποκάλυψε πως το μέλλον του θα διευκρινιστεί σύντομα. Ωστόσο, ο Αλσατός τεχνικός, όπως αναφέρει το σύνολο του βρετανικού Τύπου, έχει πάρει ήδη την απόφασή του, η οποία αφορά την παραμονή του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Ο Βενγκέρ δείχνει τη διάθεση να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να αλλάξει το κλίμα και την εικόνα της ομάδας, γι’ αυτό και έχει αποκαλύψει στη διοίκηση των Κανονιέρηδων την πρόθεσή του να ανανεώσει για μία ακόμα σεζόν. Ο Αλσατός τεχνικός φαίνεται δηλαδή πως δεν θέλει να αφήσει τον σύλλογο σε αυτή την κατάσταση και δείχνει πεπεισμένος ότι μπορεί να ξαναβάλει το καράβι στη σωστή κατεύθυνση.

Φυσικά μία ανακοίνωση της παραμονής του Βενγκέρ από την Άρσεναλ τη δεδομένη στιγμή δεν θεωρείται έξυπνη κίνηση καθώς η διοίκηση του συλλόγου γνωρίζει πολύ καλά πως αυτό θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από μία σημαντική μερίδα του κόσμου που είναι εξαγριωμένη με τον Αλσατό τεχνικό.

Άλλωστε, όπως η Άρσεναλ ήδη έχει γνωστοποιήσει, η απόφαση για το μέλλον του Βενγκέρ στον σύλλογο είναι κάτι που θα παρθεί από κοινού και αναμενόμενα έτσι θα προσπαθήσουν οι Κανονιέρηδες να το περάσουν επικοινωνιακά σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η παραμονή του στο τιμόνι για μία ακόμα σεζόν.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play