Τζαβέλλας: «Προβλήματα από τις ομάδες μπερδεύτηκαν με την Εθνική»

Τζαβέλλας: «Προβλήματα από τις ομάδες μπερδεύτηκαν με την Εθνική»
Ο Γιώργος Τζαβέλλας αναφέρθηκε στο πρόβλημα που είχε η Εθνική ομάδα πριν την άφιξη Σκίμπε, λέγοντας πως ορισμένα θέματα των ομάδων είχαν μπερδευτεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει υγεία.

​Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο διεθνής άσος στην εφημερίδα «Real News»

Για το Βέλγιο: «Είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα και εκτός αυτού έχουμε αντιμετωπίσει και πιο δύσκολες ομάδες. Σίγουρα το Βέλγιο διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές αξίας και προφανώς θέλει προσοχή, όμως εκτιμώ ότι θα είμαστε έτοιμοι»

Για το πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι η απουσία του Καρνέζη: «Εννοείται, και σημαντικό μάλιστα, αφού πρόκειται για τον βασικό μας τερματοφύλακα. Θα λείπει και ο Καρέλης. Γενικά καλό είναι να μην υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο πιστεύω ότι όποιος και να παίξει θα τα δώσει όλα και θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για να μη φανεί κανένα κενό».

Για τον Σκίμπε και τι πήγαινε πίσω την Εθνική ομάδα: «Έχει αλλάξει το κλίμα, είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια και φαίνεται καθαρά αυτό. Βοήθησε πολύ ο κ. Σκίμπε, που δεν είναι μόνο ένας αξιόλογος προπονητής, αλλά και ένας έξυπνος άνθρωπος. Όσο για το τι έφταιγε, θεωρώ ότι προβλήματα μικρά των ομάδων μπερδεύονταν με την Εθνική και μόνο υγεία δεν έβγαινε. Πια δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play