Bαθμολογία UEFA: Κάθε πόντος πολύτιμος για την Ελλάδα

Bαθμολογία UEFA: Κάθε πόντος πολύτιμος για την Ελλάδα
Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην Μπεσίκτας και η Ελλάδα πήρε άλλους 200 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA, αλλά πολύ δύσκολα φέτος θα πιάσει την 13η θέση. Όλα τα λεφτά για του χρόνου.

​Η ισοπαλία στο Φάληρο ανέβασε την 14η Ελλάδα στους 27.900 πόντους, όμως οι 13οι Ολλανδοί έχουν απόσταση ασφαλείας και παρά την ήττα του Άγιαξ στην Κοπεγχάγη έχει διαφορά ασφαλείας με 29.263 πόντους και για τη σεζόν 2017/18 δεν αλλάζει κάτι για τους εκπροσώπους μας στην Ευρώπη.

Πλέον, με τις νέες αλλαγές της UEFA η Ελλάδα τη σεζόν 2018-18 θα έχει πέντε ομάδες στην Ευρώπη, με τον πρωταθλητή στον Γ΄ προκριματικό του Champions League και τον δεύτερο στον Β΄ προκριματικό. Παράλληλα, ο Κυπελλούχος θα παίξει στον Γ΄ προκριματικό του Europa League, με τις άλλες δύο ομάδες να ξεκινούν από τον B΄ προκριματικό του Europa League.

Πάντως, το μεγάλο στοίχημα παίζεται του χρόνου. με την Ελλάδα να μπορεί να βρεθεί και στη 12η θέση, καθώς η διαφορά της από Ελβετία και Τσεχία -αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει φέτος άλλους βαθμούς- θα είναι στους 200 και 1.175 πόντους αντίστοιχα.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play