Κι όμως, το survivor “κέρδισε” ακόμα και το Τσάμπιονς Λιγκ

Κι όμως, το survivor “κέρδισε” ακόμα και το Τσάμπιονς Λιγκ
Μπορεί στη Βαρκελώνη να είχαμε την ανατροπή του αιώνα, αλλά το Survivor και η νίκη των... μαχητών απέναντι στους διάσημους έκανε μεγαλύτερη τηλεθέαση ακόμα και απ' το Μπαρτσελόνα - Παρί.

Το Survivor έχει μπει για τα καλά στα σπίτια όλων των Ελλήνων, αφού υπολογίζεται πως περισσότεροι από 2 εκατομμύρια Έλληνες το παρακολουθούν από λίγο έως πολύ.

Το μεγάλο κρας τεστ για το reality του ΣΚΑΪ ήταν το χθεσινό, αφού έπεφτε “πάνω” στο μεγάλο επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν. Και μάλιστα, ένα ματς που στο 50ο λεπτό – δηλαδή περίπου στις 22:50 – ήταν 3-0, άρα και ορθάνοιχτο για την πρόκριση. Κι όμως, το κοινό για ακόμα μία βραδιά κατέστησε πρώτο το Survivor, αφήνοντας δεύτερο το ματς της Μπάρτσα με την Παρί, που μεταδιδόταν ζωντανά από την ΕΡΤ.

Το reality του ΣΚΑΪ σημείωσε 49,7% ποσοστό τηλεθέασης στο 15 – 44 και 36,4% στο σύνολο. Την ίδια ώρα, το Μπαρτσελόνα – Παρί, από το οποίο προέκυψε η επική ανατροπή των Καταλανών, έφτασε το 14,7% στο 15 – 44 και το 16,4% στο σύνολο.

Το μόνο πλήγμα για τον ΣΚΑΪ ήταν η αποδυνάμωση του ανδρικού κοινού καθώς στο ποδόσφαιρο το ανδρικό κοινό ηλικίας 15 – 24 που το παρακολούθησε έφτασε σε ποσοστό 37,8% ενώ το “Survivor” συγκέντρωσε γυναίκες 15 – 24 που έφτασαν σε μέσο όρο το 70,5%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play