Ο δύσκολος δρόμος του Αγγελόπουλου με Ζντοβτς

Ο δύσκολος δρόμος του Αγγελόπουλου με Ζντοβτς
Όλα ανοιχτά είναι πλέον στην ΑΕΚ για το μέλλον του Γιούρε Ζντοβτς, καθώς τα όσα συνέβησαν στο Μονακό έχουν φέρει τον κόσμο της Ένωσης σε κατάσταση αμόκ σχετικά με τον Σλοβένο τεχνικό.

​Η ΑΕΚ στο μεγάλο ραντεβού με την Μονακό ήταν… απούσα και με την ήττα της 95-87 αποχαιρέτησε το Champions League. Πλέον τα πράγματα για τον Γιούρε Ζντοβτς στον Δικέφαλο είναι δύσκολα και ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει μπροστά του τη δύσκολη απόφαση για το αν θα βάλει και πάλι πλάτη στον Σλοβένο τεχνικό ή θα έχουμε το διαζύγιο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έχει στηρίξει κατ΄ επανάληψη τον Ζντοβτς αλλά η ομάδα πότισε με το πικρό ποτήρι της ήττας τον ίδιο και τον κόσμο, καθώς παρά τις μεγάλες επενδύσεις και τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής (σ.σ. Μαυροκεφαλίδης-Νιούλεϊ) η Ένωση αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και πήγε απροετοίμαστη για πόλεμο.

Φυσικά, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συμπεριφορά του Σλοβένου, καθώς για πολλοστή φορά ξέφυγε από κάθε όριο, όταν και εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να θέλει να πάρει την απόφαση με καθαρό μυαλό. Εξάλλου, δεν είχε σκοπό να αλλάξει προπονητή πριν το τέλος της σεζόν, αλλά η πίεση ολοένα και μεγαλώνει με τα δημοσιεύματα από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο να δείχνουν την ψυχοσύνθεση του ΑΕΚτζη.

Μάλιστα η ΑΕΚ έχει μπροστά της το μεγάλο ματς της Δευτέρας απέναντι στον Ολυμπιακό και υπάρχει ανησυχία για το κλίμα που μπορεί να υπάρχει στις εξέδρες, ενώ σε λίγες εβδομάδες ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Συνοψίζοντας, ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι προβληματισμένος και μπορεί η απόφαση να μην έχει παρθεί ακόμη, όμως αυτό θα συμβεί κατά τη διάρκεια της ημέρας

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play