Στη λίστα της Γιουνάιτεντ Λεβαντόφσκι και Εμπαπέ

Στη λίστα της Γιουνάιτεντ Λεβαντόφσκι και Εμπαπέ
Ψηλά στη λίστα της Γιουνάιτεντ είναι ο Ρομπερτ Λεβαντόφσκι και ο Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού Τύπου.

​Δύο νέα ονόματα προστίθενται στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αφού η περίπτωση του ερχομού του Γκριεζμαν στον Νησί μοιάζει να απομακρύνεται. 

Μετά τη δυσκολία που παρουσίασε η υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν τόσο λόγω της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να μείνει στην Ισπανία, αφού φαίνεται να ενδιαφέρει και την Ρεάλ όσο και για τη δυσκολία να βρουν την «χρυσή» τομή ώστε να σπάσουν το συμβόλαιο του, στρέφονται σε άλλες λύσεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Independent, «ματιές» φαίνεται να ρίχνουν στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν αλλά και του Κιλιάν Εμπαπέ της Μονακό. 

Ο Εμαπέ της Μονακό είναι ένα ταλαντούχος 18χρόνος ποδοσφαιριστής που σίγουρα έχει πολύ μέλλον μπροστά του αφού ήδη εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις τους στη Γαλλία. 

Ενώ από την άλλη ο Λεβαντόφσκι είναι ένας ποδοσφαιριστής πρώτης κλάσης που αποτελεί μια ελκυστική πρόταση για πολλές ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πολωνός στράικερ μόλις υπόγραψε νέο συμβόλαιο με τους Βαυαρούς και δύσκολά θα τον πουλήσουν ωστόσο η Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να πιέσει αρκετά για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. 

Επιπλέον ο Άντερ Ερέρα φαίνεται οτι θα ανανεώσει σύντομα το συμβόλαιο τους με τους «κόκκινους διαβόλους» αφού ο Μουρίνιο τον πιστεύει πολύ μετά την εντυπωσιακή σεζόν που διένυσε.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play