Σφραγίζουν την πρόκριση Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου

Σφραγίζουν την πρόκριση Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου
Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμες να τσεκάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League στις σημερινές ρεβάνς (21:45) απέναντι σε Νάπολι και Άρσεναλ αντίστοιχα.

Τόσο οι «Μερένχες» όσο και οι Βαυαροί έχουν πάρει σκορ πρόκρισης από τα πρώτα παιχνίδια στην έδρα τους. Η Μπάγερν έχει ουσιαστικά καθαρίσει τη δουλειά κόντρα στην Άρσεναλ μετά το ευρύ 5-1 στο Μόναχο επί των Κανονιέρηδων, ενώ και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι μετά το 3-1 του Σαντιάγο Μπερναμπέου απέναντι στους «Παρτενοπέι».

Η Άρσεναλ στο Emirates αναζητεί ένα θαύμα κόντρα στην Μπάγερν με την ψυχολογία των παικτών του Βενγκέρ να έχει υποστεί ένα μεγάλο πλήγμα, μετά και την ήττα με 3-1 από τη Λίβερπουλ.

Ο Μεσούτ Οζίλ δεν υπολογίζεται ξανά από τον Βενγκέρ λόγω ίωσης, ενώ στο στρατόπεδο της Μπάγερν τιμωρημένος είναι ο Φίλιπ Λαμ και αμφίβολος ο Μάνουελ Νόιερ. Την αναμέτρηση στο Emirates θα σφυρίξει ο Έλληνας ρέφερι, Τάσος Σιδηρόπουλος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στη Νάπολι με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ να επιστρέφουν και να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα από τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί την υπόθεση πρόκριση τελειωμένη παρά το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Στη Νάπολι αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του φορμαρισμένου Ντρίες Μέρτενς, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να γνωρίζει πως η ομάδα του δεν έχει τίποτα να χάσει, μεταφέροντας την πίεση στη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει να διαχειριστεί το σκορ πρόκρισης του πρώτου ματς στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play