Έπεσαν οι μάσκες: Αυτός θα είναι το νέο αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου – Έρχεται και νέα …συμμαχία;

Έπεσαν οι μάσκες: Αυτός θα είναι το νέο αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου – Έρχεται και νέα …συμμαχία;
Τα πάνω–κάτω στη Σούπερ Λίγκα και αλλαγή σκυτάλης, πριν ακόμα από τις εκλογές της ΕΠΟ! Aλλάξανε τα κόζια και επιβεβαιώθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο! Δεν το πήρατε χαμπάρι;

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για όλους και για όλα αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 2-0 στην Τούμπα, βγάζοντας στη “σέντρα” τους “συμμάχους” και αποκαλύπτοντας σημαντική είδηση για το επόμενο αφεντινό της ΕΠΟ.

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου κατέδειξαν το γεγονός πως πλέον νιώθει αφεντικό. Και με την ατάκα που είπε για τον Βαγγέλη Γραμμένο (“αυτός είναι δικό μας”), αλλά και με το “άδειασμα” που έκανε, ουσιαστικά, προς τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζο.

Όσον αφορά στο πρώτο σκέλος της ΕΠΟ, ο Σαββίδης γνωρίζει ότι τα 2/3 των Ενώσεων ανήκουν σε αυτόν και εφόσον η επιλογή Γραμμένου είναι δική του, θέλησε να την επιβεβαιώσει και στον “αέρα”, δείχνοντας ποιος θα κάνει κουμάντο από εδώ και πέρα στην ΕΠΟ.

Και βλέποντας πως ο στόχος του “Τίγρη” είναι αποκλειστικά η διαιτησία, θέλησε να βάλει “πόστα” από νωρίς και να κρατήσει απόσταση από αυτόν, αλλά και τον Αλαφούζο, ξεκαθαρίζοντας, πια, πως “ο καθένας είναι μόνος του”.

Φυσικά, υπάρχει “ζουμί” και σε αυτά που …δεν είπε ο Ιβάν Σαββίδης. Και αναφερόμαστε στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκε καν με τους Ερυθρόλευκους, αν και αυτό ήταν κάτι που περιμέναμε, καθώς οι σχέσεις των δύο είναι σε καιρούς ύφεσης, δηλώνοντας αμφότεροι πως θέλουν το 50-50 στη διαιτησία.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, επειδή είναι “δύσκολο” από τη μια μέρα στην άλλη να βγουν δημόσια και να πουν πως έχουν διορθωθεί οι σχέσεις τους, σιγά-σιγά και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είτε να αποσύρει τη στήριξή του στον Ελευθεριάδη, είτε να στηρίξει τον Γράμμενο, κάτι που, πάντως, δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες…

Όπως και να έχει, οι δύο πλευρές δείχνουν μια διάθεση εξομάλυνσης. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που υποστηρίζουν πως με τη στάση που κρατάει το τελευταίο διάστημα η πλευρά Μαρινάκη, περνάει μήνυμα προς τον Ιβάν, ότι θα πορευτούν …παρέα από ‘δω και πέρα!

Ίδωμεν…

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play