Πρίγιοβιτς, ο… Ζλάταν του ΠΑΟΚ!

Πρίγιοβιτς, ο… Ζλάταν του ΠΑΟΚ!
O... Ζλάταν του ΠΑΟΚ έχει ντέρμπι! Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Τούμπα και τα βλέμματα στραμμένα στον Πρίγιοβιτς! Το τατού και τα αυτόγραφα του... πυροβολικού!

​Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, το πυροβολικό του ΠΑΟΚ και ο Ζλάταν της Super League! Οχι, δεν του δώσαμε κι εμείς αυτό το παρατσούκλι. Το… κουβάλαγε μαζί του αρκετά χρόνια και ο Ιμπρα δεν έχει καμία αντίρρηση! Οι γονείς του ήθελαν να τον δουν γιατρό ή δικηγόρο, τον πίεζαν να αφήσει τα γήπεδα και να ασχοληθεί με τα μαθήματά του. Ο έρωτας του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για το ποδόσφαιρο ήταν μεγάλος, κάθε μέρα ξεχνούσε την τσάντα του, αλλά όχι τη μπάλα του. Οι γονείς του το κατάλαβαν και τον στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια. «Θα τους ευγνωμονώ» τονίζει.

Ο Πρίγιοβιτς με τις σέρβικες ρίζες μεγάλωσε, έμαθε καλή μπάλα κι… έμοιαζε ολοένα περισσότερο στον Ζλάταν, στην εμφάνιση πάντα. Πόσες φορές στις βόλτες του στη Στοκχόλμη με το σικελιανό μαστίφ δε στάθηκαν αρκετοί να ζητήσουν αυτόγραφό από τον… Ζλάταν. Ο ίδιος αν και παίκτης της Τζουγκάρντεν… καμάρωνε γι αυτή την ομοιότητα. «Ο Ζλάταν είναι θρύλος. Με τιμά αρκετά το γεγονός να με συγκρίνουν ποδοσφαιρικά μαζί του, όχι όμως κι εμφανισιακά. Είμαι καλύτερος» τονίζει ο Σάσα και δε σταματά να γελά!

Το 2016 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την καριέρα του, πρόλαβε να παίξει μόλις… 300 λεπτά στο Champions League, αλλά κατάφερε να κάνει τη διαφορά, να αποθεωθεί για τα τέρματά του και να μπει στη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων. Πέτυχε δυο γκολ, μοίρασε ασίστ κι έστειλε τη Λέγκια στο Europa League.

«Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά για να γίνομαι καλύτερος. Έχω ακούσει που με παρομοιάζουν με τον Ιμπραΐμοβιτς και είναι πολύ κολακευτικό, γιατί για μένα είναι ο κορυφαίος φορ στον κόσμο. Εύχομαι να γίνω ο Ιμπραΐμοβιτς του ΠΑΟΚ» τονίζει!

Στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, πέρασε στο γήπεδο στο 69′ και σκόραρε στο 70′, με κεφαλιά. Στις 26 Νοεμβρίου, στο Αγρίνιο, περίπου 4.000 ΠΑΟΚτσήδες τον είδαν στο ντεμπούτο του να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ, με πέναλτι στο 77′. Σε αυτό το παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό, είχε μπει στο τερέν 13 λεπτά νωρίτερα. Τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, τέρματα στο κύπελλο και ο ΠΑΟΚ βρήκε… σκόρερ! Ηταν πολλά τα λεφτά άλλωστε!

Πρίγιοβιτς, ο… Ζλάταν του Champions League!

Ενα από τα αγαπημένα του τατουάζ είναι το «ζερό» της ρουλέτας, στο αριστερό του χέρι. Οπως έχει εξηγήσει παλιότερα στο Canal+, «το μηδέν είναι το μοναδικό νούμερο της ρουλέτας που έχει διαφορετικό χρώμα. Ετσι βλέπω τον εαυτό μου: λίγο διαφορετικό από όλους τους υπόλοιπους». Λίγα εκατοστά πιο κάτω, τον έχει σημαδέψει η «ατάκα» του αγαπημένου του συγγραφέα και ποιητή, Τσαρλς Μπουκόφσκι: «Αν δεν ρισκάρεις, δεν θα πετύχεις».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play