Οι Κινέζοι… ήρθαν ξανά για τον Μπεργκ

Οι Κινέζοι… ήρθαν ξανά για τον Μπεργκ
Η Γκουοάν, μέσω γραφείο μάνατζερ, χτύπησε ξανά την πόρτα του Παναθηναϊκού για τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά οι Κινέζοι προχώρησαν τελικά στην απόκτηση άλλου επιθετικού.

​Οι Κινέζοι έχουν λεφτά και τα μοιράζουν για να αποκτήσουν από την Ευρώπη έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το πρωτάθλημά τους. Ο Μπράουν Ιντέγε έκανε το ταξίδι για την Ασία, ενώ οι Κινέζοι είχαν στο στόχαστρό τους και τον Μπεργκ μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, οι οποίες στην Κίνα έκλειναν στις 28/2.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» η Μπεϊζίνγκ Γκουοάν ζήτησε από γραφείο μάνατζερ επιθετικό και μεταξύ των προτάσεων ήταν ο Μάρκους Μπεργκ. Μάλιστα η ίδια ομάδα πέρυσι είχε κάνει επίσημη πρόταση ύψους 7 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Σουηδό επιθετικό, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, ενημερώθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και συγκεκριμένα υπήρξε προσέγγιση στον Νίκο Λυμπερόπουλο για την προοπτική η Γκουοάν να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Τελικά η Γκουοάν απέκτησε τον Σοριάνο από την Σάλτσμπουργκ έναντι 10 εκ. ευρώ + 2 εκ. σε περίπτωση που ο παίκτης συμπληρώσει 40 συμμετοχές, κάτι που δείχνει πως θα μπορούσε να τα βρει και με τον Παναθηναϊκό καθώς οι «πράσινοι» ζητούν ένα ποσό από 10 εκ. ευρώ και πάνω για τον πρώτο τους σκόρερ, αρκεί βέβαια να συμφωνούσε και ο ίδιος ο Μπεργκ για την μετακόμισή του.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play