Αμυντικός, χαφ και επιθετικός υπογράφουν με ΠΑΟΚ

Αμυντικός, χαφ και επιθετικός υπογράφουν με ΠΑΟΚ
Τρέχουν οι εξελίξεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Μετά τον Στέλιο Μαλεζά, στον ΠΑΟΚ κάνουν σκέψεις για ανανέωση συμβολαίου σε τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές τους…Όπως σημείωσε η εφημερίδα FORZA, ο Έλληνας αμυντικός έχει ήδη ενημερωθεί από τον ΠΑΟΚ ότι σύντομα θα κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του δεδομένου πως η συνεργασία των δυο πλευρών λήγει το καλοκαίρι.

Ο Μαλεζάς παραμένει απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στον Δικέφαλο, αποτελώντας πρότυπο επαγγλεματισμού και ήθους, κάτι που εκτίμησαν οι “ασπρόμαυροι” και γι΄αυτό αποφάσισαν να τον “δέσουν” προκειμένου να παραμείνει κάτοικος Τούμπας και τη νέα σεζόν τουλάχιστον.

Ωστόσο, η υπόθεση της ανανέωσης του 32χρονου αμυντικού δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τον ΠΑΟΚ, καθώς στο τραπέζι του Δικεφάλου έπεσαν τρία ακόμη ονόματα νεαρών ποδοσφαιριστών που τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι του 2018.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Πέλκα, Στέλιο Κίτσιου και Ευθύμη Κουλούρη, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2018, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κάνουν σκέψεις ανανέωσης των τριών προκειμένου να τους κρατήσουν στο δυναμικό τους καθώς προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και γνωρίζουν πολύ καλά που βρίσκονται.

πηγή: paok24.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play