Τα «πήρε» με τους οπαδούς που έφυγαν πριν τη λήξη

Τα «πήρε» με τους οπαδούς που έφυγαν πριν τη λήξη
Ο Χάουμε Κόστα της Βιγιαρεάλ ενοχλήθηκε με οπαδούς της ομάδας του οι οποίοι αποχώρησαν απ’ το γήπεδο πριν τη λήξη του κυριακάτικου αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

​Αν ο Χάουμε Κόστα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα, σίγουρα θα νευρίαζε συχνά στα τελευταία λεπτά των αγώνων που θα συμμετείχε… 

Ο Ισπανός αμυντικός «έκραξε» οπαδούς της ομάδας του, όταν αυτοί σηκώθηκαν απ’ τις θέσεις τους προκειμένου να αποχωρήσουν απ’ το «El Madrigal». Η Ρεάλ είχε μόλις κάνει το 3-2, ανατρέποντας το εις βάρος της 2-0 με το οποίο είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι και αυτό δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς τους, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να θεωρούν την παρακολούθηση των τελευταίων λεπτών… χάσιμο χρόνου. 

Έτσι ο Χάουμε Κόστα άρχισε να τους φωνάζει στα ισπανικά: « Είναι αργά; Φεύγετε κιόλας; Καθίστε μέχρι το τέλος». Δεν γνωρίζουμε εάν οι οπαδοί του «κίτρινου υποβρυχίου» ακολούθησαν την προτροπή του 28χρονου αμυντικού, πάντως σίγουρα θα το σκέφτονται καλύτερα από εδώ και πέρα πριν αποφασίσουν να αποχωρήσουν πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή!

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play