Στη μάχη των «16» οι «δικέφαλοι»!

Στη μάχη των «16» οι «δικέφαλοι»!
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δίνουν την Τρίτη (28/2, 19:30) εντός έδρας την πρώτη... πράξη για τους «16» του Basketball Champions League απέναντι σε Μονακό και Τενερίφη αντίστοιχα.

​Ο δρόμος προς την οκτάδα του μπασκετικού Champions League περνά πρώτα από ΟΑΚΑ και Πυλαία αντίστοιχα για τους «δικέφαλους». ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, λίγα 24ωρα μετά την μεταξύ τους μάχη για το πρωτάθλημα, καλούνται να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης, στους πρώτους αγώνες για τους «16» της διοργάνωσης.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται την Μονακό (28/2, 19:30, Novasports2), με την πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος να αποτελεί τη νέα πρόκληση για την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, η οποία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες, ενώ θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που θα κάνει ντεμπούτο στον θεσμό.

Ο Σλοβένος τεχνικός έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του ώστε να φτάσουν στη νίκη, ανεξαρτήτως διαφοράς, ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά.

Την ίδια ώρα (28/2, 19:30, ΕΡΤ3) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Πυλαία την Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη, ψάχνοντας το δικό του πρώτο βήμα πρόκρισης. Η παρέα του Ελληνα σέντερ, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Παλατάκι», τρία χρόνια μετά την «ασπρόμαυρη» θητεία του έχει ψυχολογία στα ύψη ως πρωτοπόρος της ACB, αλλά ο «δικέφαλος» θέλει να επιβάλλει τον δικό του νόμο!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα προσπαθήσει να σταματήσει τα ατού της Τενερίφης έχοντας ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, καθώς ο Τζόρνταν Σάιμπερτ είναι νοκ άουτ λόγω του τραυματισμού του στην ωμοπλάτη και καλείται να βρει άλλες λύσεις εκ των έσω.

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων των «16»:

Τρίτη 28/2

ΑΕΚ-Μονακό (19:30)

ΠΑΟΚ-Τενερίφη (19:30)

Ολντενμπουργκ-Μπάνβιτ (21:00)

Τετάρτη 1/3

Καρσίγιακα-Μπεσίκτας (19:00)

Αρης-Βιλερμπάν (19:30)

Λούντβιγκσμπουργκ-Νεπτούνας (21:00)

Σάσαρι-Λε Μαν (21:30)

Βενέτσια-Αβελίνο (21:30)

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play