Παναθηναϊκός για Εσιέν: «Εκμεταλλεύεται την αδειοδότηση, θα υποστούμε βλάβη»

Παναθηναϊκός για Εσιέν: «Εκμεταλλεύεται την αδειοδότηση, θα υποστούμε βλάβη»
Παναθηναϊκός και Εσιέν κατέθεσαν τα υπομνήματά τους στην ΕΕΟΔ, με τους «πράσινους» να κατηγορούν τον Γκανέζο πως «πατάει» στη συγκυρία με την αδειοδότηση και πιθανή αποδοχή της προσφυγής θα δημιουργήσει υπέρμετρη βλάβη στην ομάδα.

Τα υπομνήματά τους για την υπόθεση Εσιέν κατέθεσαν στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ η πλευρά του Παναθηναϊκού και εκείνη του Γκανέζου, ο οποίος διεκδικεί εφάπαξ το ποσό των 651.000 ευρώ από τους «πράσινους».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» στο υπόμνημα του Παναθηναϊκού αναφέρεται μεταξύ άλλων πως η προσφυγή του Εσιέν ασκείται καταχρηστικά, ενώ η προσφορά του στην ομάδα ήταν μηδαμινή. Μάλιστα το Τριφύλλι στέκεται και στην εξωγηπεδική συμπεριφορά του Γκανέζου, η οποία να οφείλεται και για τη χαμηλή του απόδοση.

Στο υπόμνημα εξηγούνται οι λόγοι της καθυστέρησης των δόσεων με αναφορά στην κακή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, τη μη καταβολή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη Νova, αλλά και το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.

Έμφαση δίνεται ωστόσο και στο πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει στον Παναθηναϊκό η προσφυγή. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» τονίζουν πως ο Εσιέν εκμεταλλεύεται τη συγκυρία ενόψει της αδειοδότησης και ζητάει άμεση καταβολή ολόκληρου του ποσού, μαζί με τις ρήτρες, δημιουργώντας υπέρμετρη βλάβη στην ομάδα.

Από την πλευρά του Εσιέν, το υπόμνημα των 52 σελίδων, αναλύει τους λόγους για τους οποίου πρέπει να επιδικαστεί το ποσό των 651.000 ευρώ. Εκεί αναφέρεται πως η ΠΑΕ είχε αφήσει απλήρωτο από τις 5/1/2016 έως τις 8/7/2016 τον Γκανέζο, ενώ υπήρχαν πάντοτε καθυστερήσεις στην καταβολή των αποδοχών.

Επισημαίνεται παράλληλα πως ο Εσιέν χάρισε 1,9 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό, καθώς δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιό του δίχως αποζημίωση και επιπλέον να εισπράξει τα δεδουλευμένα του σε 24 δόσεις.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play