O Ολυμπιακός ζητάει να κλείσει η Κυψέλη!

O Ολυμπιακός ζητάει να κλείσει η Κυψέλη!
Καταγγελία προς την ΕΟΠΕ και την ΕΣΑΠ έκανε ο Ολυμπιακός προκειμένου να κλείσει το γήπεδο της Κυψέλης! Παράπονα των «ερυθρόλευκων» για τον Γεροθόδωρο.

Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη και τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-3 σετ, οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε καταγγελία των όσων συνέβησαν στην έδρα του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός φέρεται να ζήτησε από την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ να κλείσει η Κυψέλη, καθώς κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα των παικτών. Μάλιστα ο Κονσταντί Τσούπκοβιτς τραυματίστηκε στο μάτι από κέρμα που έπεσε από την εξέδρα.

Οι Πειραιώτες τόνιζαν για την καταγγελία τους πως: «οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έβριζαν επανειλημμένα τον Αγκάμεζ εν χορώ και μεμονωμένα. Τρεις οπαδοί μάλιστα που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού έλουζαν με βρισιές τον Κολομβιανό, χωρίς να γίνει η παραμικρή αναφορά από τον δεύτερο διαιτητή Κουτσούλα που ήταν δίπλα. Και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η φράση “τα λεφτά που παίρνεις από τον Ολυμπιακό, να τα φας στα φάρμακα”».

Παράλληλα, παράπονα υπάρχουν και για τον ρέφερι Νώντα Γεροθόδωρο σχετικά με την μη εκκένωση των εξεδρών: «Με ένα υβριστικό σύνθημα τιμωρούν το Ρέντη, ενώ μας επέβαλαν και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών , επειδή σε ένα αγώνα Πανελλήνιος-Ολυμπιακός η Μουλά έγραψε ότι οι φίλαθλοι μας πέταξαν μια τσίχλα»

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play