«Καθάρισε» την πρόκριση στο Final-6 ο Ολυμπιακός!

«Καθάρισε» την πρόκριση στο Final-6 ο Ολυμπιακός!
Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε των ομίλων ο Ολυμπιακός σφράγισε πανηγυρικά την είσοδό του στην τελική φάση του Final-6 του Champions League πόλο ανδρών, επικρατώντας 10-8 της Σπαντάου στον Πειραιά.

Οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση όταν και προηγήθηκαν με 4-0 τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου με τρία γκολ στον παίκτη παραπάνω. Οι Γερμανοί κατάφεραν να μειώσουν με δικό επιτυχημένο παραπάνω σε 4-2 με τον Μαρζούκι 30 δεύτερα πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στον ίδιο επιθετικό και την δεύτερη περίδο και με γκολ του Δελακά προηγήθηκαν με 7-5 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πάλι στον παίκτη παραπάνω έκαναν το 9-3 με τον Φουντούλη τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι έπαθαν γενικό μπλάκ άουτ, γεγονός που επέτρεψαν στους Γερμανούς να μειώσουν σε 9-5 με γκολ των Τσουκ και Μαρζούκι με πέναλτι.

Με το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου οι φιλοξενούμενοι μειώσαν ακόμη περισσότερο με τον Ντέντοβιτς για το 9-7. Ο Φουντούλης με γκολ τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα έδωσε τέλος στο σερί των Γερμανών ενώ ο Σονταντιέ διαμόρφωσε το τελικό 10-8.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play