Κάνουν κίνηση για Σάμπο

Κάνουν κίνηση για Σάμπο
​Απολύτως ικανοποιημένοι από την παρουσία του Έρικ Σάμπο, είναι οι επιτελείς της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, εκφράζοντας την πρόθεση τους για επέκταση του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ και για την επόμενη σεζόν. Ο Σλοβάκος μέσος, μετρά ήδη 19 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του, τους ανθρώπους […]

​Απολύτως ικανοποιημένοι από την παρουσία του Έρικ Σάμπο, είναι οι επιτελείς της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, εκφράζοντας την πρόθεση τους για επέκταση του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ και για την επόμενη σεζόν.

Ο Σλοβάκος μέσος, μετρά ήδη 19 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του, τους ανθρώπους του συλλόγου από τα Ιεροσόλυμα.

Έτσι εξέφρασαν την επιθυμία τους στον Δικέφαλο, προκειμένου να κάνουν χρήση στην οψιόν επέκτασης του δανεισμού του, για ακόμα έναν χρόνο όπως προβλέπει η συμφωνία των δύο ομάδων.

Σύμμαχος της Μπεϊτάρ είναι και ο ίδιος ο παίκτης, που παρά τις αρχικές του… ενστάσεις για την μετακόμιση του στο Ισραήλ, έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε και την συμπεριφορά των ανθρώπων του ισραηλίτικου συλλόγου.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play