Δεν βάζουν μυαλό, 20 ευρώ τα εισιτήρια του Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός!

Δεν βάζουν μυαλό, 20 ευρώ τα εισιτήρια του Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός!
Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε ότι τα εισιτήρια για όλες τις θύρες στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (01/03, 17:15) θα διατίθενται στην τιμή των 20 ευρώ, σε μια κίνηση που δείχνει ότι οι ΠΑΕ αδιαφορούν προκλητικά για την εικόνα των άδειων γηπέδων.

​Κάποιοι ζουν σε άλλη χώρα, με άλλους μισθούς, άλλους δείκτες ανεργίας και άλλη αντίληψη για τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το μέσο ελληνικό νοικοκυριό. Μόνο έτσι εξηγείται η απόφαση των ιθυνόντων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης να ορίσει την τιμή των εισιτηρίων, για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, στα 20 ευρώ.

Πρόκειται για ματς που η πρόκριση έχει -σχεδόν- κριθεί, καθώς οι «πράσινοι» προηγούνται με 4-0 στο ζευγάρι, από το πρώτο ματς της Λεωφόρου. Συνεπώς, μέχρι και ελεύθερη είσοδο θα μπορούσε να έχει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τους φίλους του Αστέρα, προκειμένου να έχουν ένα κίνητρο να πάνε στο γήπεδο.

Αντιλαμβάνεται κανείς από αυτούς που βρίσκονται πίσω από αυτήν την απόφαση το γεγονός ότι για να πάρει ένας πατέρας τα δύο του παιδιά και να πάνε στο γήπεδο θέλει 60 ευρώ; Γνωρίζουν ότι ο βασικός μισθός είναι στα 480 ευρώ; Σέβονται τους φίλους της ομάδας τους; Ρητορικά ερωτήματα…

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε κάνει μια κίνηση που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Σε ματς που δεν θα πήγαιναν περισσότερα από 1000 άτομα, όρισε τιμή εισιτηρίου το 1 ευρώ και στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκαν 9000 φίλοι του Παναθηναϊκού, μικροί και μεγάλοι. Ένα Παναθηναϊκός – Δόξα Λευκάδας που θα πέρναγε στα… ψιλά έγινε μια πραγματική γιορτή.

Είχαμε γράψει για το θέμα σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνουμε κι άλλους παράγοντες να προβούν σε αντίστοιχες κινήσεις. Αντί για μιμητές της κίνησης της «πράσινης» ΚΑΕ, κάνουμε… πίσω βήματα.

Μπορεί για λόγους που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος να μην είναι δυνατόν να υπάρχει ελεύθερη είσοδος, μπορεί να μην «βγαίνει» μια ΠΑΕ να ορίσει 1 ευρώ ή 3 ευρώ γενική είσοδο, αλλά δεν μπορεί ούτε 5 ευρώ; Δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί πόσο πιο ισχυρό δέλεαρ θα έδινε στους κατοίκους της Τρίπολης να στηρίξουν μια τέτοια προσπάθεια;

Μπα! Όσα αρπάξουμε…

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play