Τρεις λέξεις είπε ο Τίγρης στους οπαδούς και τους “έστειλε” – Είναι να μην τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες;

Τρεις λέξεις είπε ο Τίγρης στους οπαδούς και τους “έστειλε” – Είναι να μην τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες;
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν ξεκινήσουν τα έργα για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τί υπολείπεται για να μπούνε μπουλντόζες στο χώρο που υπήρχε το παλαιό Νίκος Γκούμας;

Η οικοδομική άδεια, η οποία για να εκδοθεί χρειάζεται πρώτα η Δικέφαλος 1924 ΑΕ να έχει στα χέρια την έγκριση της υψομετρικής μελέτης. Ωστόσο, όπως σας ενημέρωσε ο SportDog σε παλαιότερο ρεπορτάζ, ο Δήμος δεν φαίνεται διατεθειμένος να υπογράψει τα υψομετρικά, κάτι που ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες και ενημέρωσε την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, προτείνοντάς της να πάρει το έγγραφο που θέλει από την Περιφέρεια.

Η ΑΕΚ απάντησε με σκληρή ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθάρισε, ότι θα κινηθεί νομικά. Όπως πληροφορήθηκε ο SportDog, αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ καθοριστική για όσα θα ακολουθήσουν. Θα υπάρξουν κρίσιμες συναντήσεις των ανθρώπων που τρέχουν το πρότζεκτ του γηπέδου, παρόντος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο τελευταίος δε δέχτηκε πολύ πίεση από φιλάθλους της ΑΕΚ, σε δημόσιες εμφανίσεις του.

Ενωσίτες τους ζήτησαν να τους ενημερώσει τί συμβαίνει, γιατί καθυστερεί ξανά η υπόθεση και πως ετοιμάζονται στην ομάδα να αντιμετωπίσουν τον Δήμο και να υπερβούν όποια νέα εμπόδια. Εκείνος όμως ήταν πολύ φειδωλός στις απαντήσεις του. «Είμαστε πολύ κοντά», τους έλεγε ο «τίγρης» την τελευταία εβδομάδα της αποκριάς.

πηγή:  sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play