Ολυμπιακός: Έχασε στο «Καραϊσκάκη» μετά από 812 μέρες!

Ολυμπιακός: Έχασε στο «Καραϊσκάκη» μετά από 812 μέρες!
Από τον Δεκέμβρη του 2014 είχε να ηττηθεί στο γήπεδό του ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, μπαίνοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί 47 αγώνων εντός συνόρων!

​Ιστορική από κάθε άποψη ήταν η χθεσινή ήττα των “ερυθρολεύκων” από τον Πανιώνιο μέσα στο γήπεδό τους, καθώς επρόκειτο για την πρώτη εντός έδρας με αντίπαλο τον Ιστορικό μετά από 36 χρόνια. 

Παράλληλα όμως μπήκε και τέλος σε ένα αήττητο σερί 26 μηνών που “έτρεχαν” οι πρωταθλητές στο “Καραϊσκάκη” σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα. Τελευταία φορά άλλωστε έχασαν στις 3 Δεκεμβρίου 2014 από τον ΠΑΟΚ με 2-1, αποτέλεσμα μάλιστα που τους είχε φέρει και στο -5 από την κορυφή. 

Έκτοτε ο Ολυμπιακός μέτρησε 35 νίκες και δύο ισοπαλίες στο φαληρικό γήπεδο, με τη μία εξ αυτών να είναι η φετινή με την Κέρκυρα (η άλλη αμέσως μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, με 2-2 κόντρα στον ΠΑΣ). 

Αν συμπεριλάβουμε και τα δέκα ματς Κυπέλλου που έδωσαν οι Πειραιώτες, έχοντας απολογισμό 6-4-0 (7-4-0 αν προστεθεί και το 3-0 άνευ αγώνος πέρυσι με τον ΠΑΟΚ που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί), τότε το σερί φτάνει στα 47 παιχνίδια.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play