Ισοπαλία σαν ήττα για ΠΑΟΚ

Ισοπαλία σαν ήττα για ΠΑΟΚ
​Η ισοπαλία (1-1) του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή (που έπαιξε πιο παθιασμένα και αποφασισμένα) στο Καυτανζόγλειο ήταν σαν ήττα και συνοδεύτηκε από μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του Δικέφαλου τους τελευταίους τρεις μήνες. Ήταν σαν ήττα, διότι ο ΠΑΟΚ, παρότι δεν έπιασε καλή απόδοση, κρατούσε το προβάδισμα με 0-1 ως το 80΄χωρίς να απειλείται και […]

​Η ισοπαλία (1-1) του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή (που έπαιξε πιο παθιασμένα και αποφασισμένα) στο Καυτανζόγλειο ήταν σαν ήττα και συνοδεύτηκε από μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του Δικέφαλου τους τελευταίους τρεις μήνες.

Ήταν σαν ήττα, διότι ο ΠΑΟΚ, παρότι δεν έπιασε καλή απόδοση, κρατούσε το προβάδισμα με 0-1 ως το 80΄χωρίς να απειλείται και τελικά περισσότερο έχασε άλλους δύο βαθμούς που θα του έδινε η νίκη, παρά κέρδισε τον έναν της ισοπαλίας.

Μαζί έχασε και την ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και να κυνηγήσει όσο γίνεται να πλησιάσει τον Ολυμπιακό. Με την ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο ο Δικέφαλος βρίσκεται στο -11 ενώ αν κέρδιζε θα πήγαινε στο -9 πριν το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή.

Τις τελευταίες 12 αγωνιστικές (μετά από την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-0 στις 4/12/2016) ο ΠΑΟΚ μετράει 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, έχοντας μαζέψει 29 βαθμούς από τους 36 που ήταν δυνατόν.

Αλλά αυτοί οι επτά χαμένοι βαθμοί ήταν όλοι σε ματς που θα μπορούσε να έχει κερδίσει ο Δικέφαλος καθώς είχε απώλειες εκτός έδρας με Ηρακλή (1-1) και Ξάνθη (0-0) και την απροσδόκητη εντός έδρας ήττα από τα Γιάννινα με 0-1 σε ένα ματς που είχε 28 τελικές και ένα δοκάρι!

Η απόσταση βέβαια από την κορυφή θα ήταν επίσης μικρότερη αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε μόλις 11 βαθμούς μετά από τις 10 πρώτες αγωνιστικές της σεζόν (υπήρχε βέβαια και το -3 από πέρυσι) με ρεκόρ 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, όταν χάθηκαν τζάμπα πολλοί πόντοι και εντός αλλά και κυρίως εκτός Τούμπας…

Πλέον όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία οχτώ αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ είναι 3ος με 40 βαθμούς έχοντας από πάνω του τον Ολυμπιακό με 51 και τον Πανιώνιο με 44, ενώ στην 4η θέση ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 38, στην 5η ισοβαθμούν ΑΕΚ και Ξάνθη με 36, και μία ανάσα πιο πίσω είναι ο Πλατανιάς (35β.).

Πηγή: inpaok.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play