Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3
Με ανατροπές και νίκες σαν αυτή, δεν γίνεται να το χάσει! Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ», ωστόσο με μια επική ανατροπή το γύρισε μέσα σε 20 λεπτά (2-3) και «απέδρασε» με ένα «τρίποντο»-μισό τίτλο!

​Φουλ για το πρώτο της πρωτάθλημα μετά τη σεζόν 2011-12 η Ρεάλ Μαδρίτης! Η «Βασίλισσα» απέδρασε με το «τρίποντο» από το «Μαδριγάλ», την έδρα της Βιγιαρεάλ, χάρη σε μια αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο όταν κατάφερε να ανατρέψει μέσα σε 20 λεπτά το εις βάρος της 2-0 και να το κάνει 2-3! Έτσι, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν διατηρήθηκε στην κορυφή της Primera ένα βαθμό μπροστά από τη Μπαρτσελόνα και ένα ματς λιγότερο, με μια νίκη από αυτές που αποτελούν σημάδια τίτλου και που διατηρούν στο μάξιμουμ το ηθικό και το μομέντουμ μιας ομάδας.

Βεβαίως, οι τρεις αυτοί βαθμοί δεν ήρθαν άκοπα για τους «μερένχες». Στο πρώτο ημίχρονο πρέπει μάλιστα να ευχαριστούν την τύχη τους που δεν δέχθηκαν περισσότερα γκολ, αφού η πολύ καλύτερη σε αυτό το διάστημα Βιγιαρεάλ έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Τελικά αυτό συνέβη πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης όταν ο Τριγκέρος έγραψε το 1-0 μετά από ασίστ του Καστιγιέχο. Όλα έδειξαν να παίρνουν το δρόμο τους μόλις 6 λεπτά αργότερα, στο 56′, όταν ο Μακαμπού πέτυχε το 2-0 για το «κίτρινο υποβρύχιο» με ένα ωραίο σουτ έπειτα από έξοχη πάσα του Μπρούνο.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα… σημάδια στο «Μαδριγάλ». Ο Ρονάλντο στο 61′ είχε δοκάρι σε ένα τρομερό σουτ που δοκίμασε, ενώ στο 63′ ο Καστιγιέχο έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-0. Και από τη στιγμή που δεν έγινε αυτό, άρχισε ο κατήφορος! Στο 64′ ο Μπέιλ μείωσε σε 2-1 μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, στο 72′ ο διαιτητής καταλόγισε σωστά πέναλτι για χέρι του Σοριάνο και ο Ρονάλντο το εκτέλεσε εύστοχα δύο λεπτά αργότερα ισοφαρίζοντας, ενώ στο 83′ ολοκληρώθηκε η ολική ανατροπή. Σκόρερ ο Μοράτα με κοντινή κεφαλιά μετά από κλέψιμο της Ρεάλ στη μεσαία γραμμή και άψογη σέντρα του Μαρσέλο.

Вильярреал – Реал Мадрид 2:3. Обзор матча. Чемпионат Испании 2016/17. 24 тур. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play