Αρχηγική ομιλία στα αποδυτήρια της ΑΕΚ

Αρχηγική ομιλία στα αποδυτήρια της ΑΕΚ
Μάνταλος και Κολοβέτσιος πήραν το λόγο και μίλησαν μπροστά σε όλους για το ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά και τη συνέχεια του θεσμού.

​Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της, προσωρινά, το πρωτάθλημα και στρέφεται ψυχή και σώμα στον αγώνα ρεβάνς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο, την Τετάρτη το βράδυ.

Μετά την κακή πορεία στο πρωτάθλημα είναι δεδομένο πως στόχος της ΑΕΚ είναι να κατακτήσει και φέτος το Κύπελλο και να τερματίσει όσο γίνεται πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Και για να πετύχει ξανά την κατάκτηση του Κυπέλλου επιβάλλεται φυσικά να περάσει τον Πλατανιά η ομάδα την Τετάρτη, στη ρεβάνς του 0-0. Άπαντες στα Σπάτα έχουν συναίσθηση της κρισιμότητας του αγώνα και τούτο φάνηκε και από το γεγονός ότι το λόγο σήμερα στα αποδυτήρια πήρε ο Πέτρος Μάνταλος και μπροστά σε όλους είπε: «Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ την Τετάρτη.

Είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Πλατανιά και για μας είναι εξαιρετικά σημαντικός αγώνας που πρέπει να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στο Κύπελλο όπως πέρυσι». Μετά τον Μάνταλο το λόγο πήρε και ο έτερος αρχηγός της ΑΕΚ, Δημήτρης Κολοβέτσιος τονίζοντας κι αυτός με τη σειρά του πόσο κρίσιμο, αλλά και… περίεργος είναι ο αγώνας με τον Πλατανιά, συμφωνώντας στο 100% με τον συμπαίκτη του.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play