Αυτή τη μελαχρινή και φίλαθλο του Ολυμπιακού ερωτεύτηκε ο Βρεττός (pics)

Αυτή τη μελαχρινή και φίλαθλο του Ολυμπιακού ερωτεύτηκε ο Βρεττός (pics)
Το φιλικό περιβάλλον λέει ότι εδώ και λίγο καιρό μια νέα και άκρως εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα έχει έρθει πολύ κοντά στον Ηλία Βρεττό.

​Ο λόγος για την 25χρονη Σοφία Φυρού που εργάζεται στην υποδοχή γνωστού μαγαζιού στο Κολωνάκι, βάσει σχετικού δημοσιεύματος της Real.

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Realnews, ο Ηλίας είναι πολύ γοητευμένος από τη Σοφία. Η γνωριμία τους έγινε πριν από λίγο καιρό μεταξύ κοινών φίλων και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα έντονο φλερτ.

Εκείνη είναι 25 χρονών, εργάζεται ως υποδοχή στο «Major» στο Κολωνάκι και θεωρείται από τις πιο σέξι παρουσίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αθηναϊκή νύχτα. Μεταξύ άλλων, οι καυτές φωτογραφίες της στα social media με μαγιό και εντυπωσιακά φορέματα δεν αφήνουν ασυγκίνητο το ανδρικό κοινό, ενώ αυτή τη στιγμή το προσωπικό της προφίλ στο Instagram έχει ξεπεράσει τους 14.000 followers που «διψούν» για ένα hot ενσταντανέ της Σοφίας.

Ο τραγουδιστής, όμως, θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, καθώς δεν θέλει να απασχολεί τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή.

«Ο Ηλίας έχει καιρό να νιώσει έτσι για μια γυναίκα και παρά το γεγονός ότι η σχέση τους βρίσκεται ακόμα σε αναγνωριστικό στάδιο, υπάρχει έντονο πάθος και από τις δυο πλευρές» εξηγεί πρόσωπο που συνεργάζεται με τον τραγουδιστή. 

Απολαύστε φωτογραφικό υλικό της Σοφίας που είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play