Ο Ιντέγε έδωσε… πάσα στον Μπεργκ!

Ο Ιντέγε έδωσε… πάσα στον Μπεργκ!
Ο Μπράουν Ιντέγε ετοιμάζει βαλίτσες για την Κίνα κι ανοίγει τον δρόμο για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στον Μάρκους Μπεργκ.

Από τη σεζόν 2010-11 (Τζιμπρίλ Σισέ πήρε τον τίτλο για δύο σερί χρονιές) έχει να βγει παίκτης του Παναθηναϊκού πρώτος σκόρερ στη Superleague κι ας έχει βρει στο πρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ τον σκόρερ που έψαχνε στη μετά Σισέ εποχή. Ο Σουηδός στράικερ εξάλλου ακόμη ψάχνει τον πρώτο τίτλο του αρχισκόρερ του πρωταθλήματος μετά από τρεις άκαρπες προσπάθειες, όπου τις δύο τερμάτισε δεύτερος στη σχετική λίστα.

Στο κυνήγι του… “χρυσού παπουτσιού” βρίσκεται και φέτος όμως ο 30χρονος στράικερ, που συγκατοικεί στην πρώτη θέση των σκόρερς του πρωταθλήματος με τον Μπράουν Ιντέγε και τον Χαμζά Γιουνές της Ξάνθης, έχοντας όλοι τους από 13 τέρματα. Κακά τα ψέματα όμως, ο μεγαλύτερος αντίπαλός του θα ήταν ο Νιγηριανός φορ του Ολυμπιακού, καθώς οι Ακρίτες σκοράρουν σαφώς λιγότερο από τους “ερυθρόλευκους”.

Με τον Ιντέγε ωστόσο να βρίσκεται καθ’ οδόν για την Κίνα και την Τιανγίν Τέντα, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος οχτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος καθίσταται ως το φαβορί για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. H Ξάνθη εξάλλου παράγει τις μισές τελικές προσπάθειες από το Τριφύλλι, έχοντας 130 έναντι 266!

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο Μπεργκ έχασε το σχετικό βραβείο από τον Φορτούνη που είχε 18 (τα 7 με πέναλτι) έναντι 15 του Σουηδού, ενώ το 2013-14 ένας άλλος παίκτης της Ξάνθης, ο Σολάρι είχε τερματίσει πρώτος με ένα γκολ παραπάνω (16 έναντι 15) από τον στράικερ των “πρασίνων”.

πηγή :sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play