Χρέος του ΠΑΟΚ το διπλό

Χρέος του ΠΑΟΚ το διπλό
Χρέος του ΠΑΟΚ το διπλό

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκλείστηκε από τη Σάλκε στην Ευρώπη, αλλά καθώς το ματς στη «Veltins Arena» έληξε 1-1, αυτό σημαίνει ότι ο Δικέφαλος παραμένει αήττητος εκτός έδρας μέσα στο 2017. Σε οχτώ εξόδους μετράει έξι νίκες (1-0 με Λεβαδειακό, 2-0 και 1-0 με Παναιτωλικό, 1-0 με Γιάννινα, 2-0 με Λάρισα και 2-1 με Ξάνθη) και δύο ισοπαλίες (0-0 με Ξάνθη και 1-1 με Σάλκε)!

Επίσης είχε και άλλες δύο νίκες μακριά από την Τούμπα στο φινάλε του 2016 (7-0 με Πανελευσινιακό και 5-0 με Κέρκυρα) έχοντας σε αυτό το διάστημα 8 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 10 εκτός έδρας ματς με 22-2 γκολ!

 Η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ μακριά από την Τούμπα ήταν στη «Λεωφόρο» στις 4/12/2016 όταν έχασε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Συνολικά ο Δικέφαλος μετράει 12 εκτός έδρας νίκες μέσα στη φετινή σεζόν, και θέλει άλλη μία για να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ της περιόδου 1972-73. Και αυτό μπορεί να το καταφέρει στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή (26/2 στις 17:15).

Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη απέναντι στους κυανόλευκους, που παλεύουν για τη σωτηρία τους, για να συνεχίσει την ανοδική πορεία του στο πρωτάθλημα αλλά και για να βάλει τέλος σε μία αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό και δεν του αρκεί ούτε η ισοπαλία. Ο Δικέφαλος έχει σαφώς ανώτερο ρόστερ, έχει καλύτερο momentum και είναι ανώτερος σε όλους τους τομείς, αλλά θα πρέπει να τα αποδείξει αυτά και μέσα στο γήπεδο συνεχίζοντας τις εμφανίσεις υψηλού επιπέδου.

πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play