Οι εντολές του Πασκουάλ στο φινάλε

Οι εντολές του Πασκουάλ στο φινάλε
Ποιες εντολές έδωσε ο Τσάβι Πασκουάλ στις δύο τελευταίες φάσεις της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ με την Ούνικς. Σκόπιμο το φάουλ στον Ουίλιαμς και η… μπάλα στον Τζέιμς.

​Ο Παναθηναϊκός πήρε μια ανέλπιστη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη απέναντι στην Ούνικς χάρη στο τρίποντο του Μάικ Τζέιμς στο φινάλε, με τις τελευταίες κατοχές να είναι… θρίλερ.

Ποιες ήταν οι οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ στις τελευταίες φάσεις; Η εντολή ήταν να γίνει τρίποντο από τον Τζέιμς;

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι συνεργάτες του Καταλανού τεχνικού έλεγαν πως στο τελευταίο τάιμ άουτ, στα 14,8’’ πριν το τέλος με το σκορ στο 80-80, η εντολή στην άμυνα ήταν ξεκάθαρη: Να φύγει η μπάλα από τα χέρια του Λάνγκφορντ αφού του γίνει παγίδα σε γωνία και η μπάλα εφόσον πάει στον Ουίλιαμς να γίνει φάουλ, καθώς ο Αμερικανός ψηλός είχε το χειρότερο ποσοστό από τη γραμμή (72%) σε σχέση με τους συμπαίκτες του.

Οσο για την τελευταία επίθεση, μετά το 80-82 από τις βολές του Ουίλιαμς, στο ίδιο τάιμ άουτ είχε δοθεί εντολή η μπάλα να δοθεί στον Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός θα διέσχιζε το γήπεδο την ώρα που οι συμπαίκτες του θα ανοίγονταν στις γωνίες, ώστε είτε να κάνει ο ίδιος σουτ, είτε να δώσει πάσα στην περιφέρεια για τρίποντο αν δινόταν βοήθεια.

Η βοήθεια δόθηκε και ο Τζέιμς δεν μπόρεσε να πάει ως το λέι απ αλλά σταμάτησε και με προσποίηση βρήκε τον ελάχιστο χώρο για να εκτελέσει με πολύ δύσκολες προϋποθέσεις και να ευστοχήσει δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play