Όταν ο τερματοφύλακας της Μπεσικτάς έβαλε φέτος τα κλάματα! (vids)

Όταν ο τερματοφύλακας της Μπεσικτάς έβαλε φέτος τα κλάματα! (vids)
Η Μπεσικτάς γνώρισε φέτος μία από τις πιο ταπεινωτικός ήττες της ευρωπαϊκής της ιστορίας, χάνοντας με 6-0 από την Ντιναμό Κιέβου.

​Τραυματική ήταν η τελευταία εμπειρία της Μπεσικτάς από τους ομίλους του Champions League. O τουρκικός σύλλογος ηττήθηκε με 6-0 στο Κιέβο από την Ντιναμό σε ένα ματς που έπαιζε ρέστα πρόκρισης για τους «16» της διοργάνωσης, σε ένα ματς που όλα πήγαν στραβά για τους «μαυραετούς». 

Μάλιστα λίγο μετά το 4-0 που ήρθε στο πρώτο ημίχρονο, ο φακός συνέλαβε τον Ισπανό τερματοφύλακα της Μπεσικτάς, Φαμπρίσιο να βάζει τα κλάματα σε μία σκηνή που έμεινε στην ιστορία.

Η βαριά ήττα πάντως δεν εμπόδισε τους οπαδούς του τουρκικού συλλόγου να περιμένουν ξημερώματα την αποστολή του συλλόγου, όχι για λαϊκά δικαστήρια, αλλά για να αποθεώσουν τους παίκτες και να τους δώσουν κουράγιο για την συνέχεια.

Ένα άλλο παράξενο της κλήρωσης της Μπεσικτάς με τον Ολυμπιακό είναι το γεγονός πως οι Τούρκοι απέκλεισαν στους «32» την Χάποελ Μπερ-Σεβά, η οποία το περασμένο καλοκαίρι είχε στερήσει από τους «ερυθρόλευκους» την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play