Η πρόκριση της Θέλτα… τινάζει στον αέρα το πρόγραμμα της Primera Division!

Η πρόκριση της Θέλτα… τινάζει στον αέρα το πρόγραμμα της Primera Division!
Η Θέλτα έκανε την έκπληξη αποκλείοντας στην παράταση την Σαχτάρ, όμως προκάλεσε θέμα στο ισπανικό πρωτάθλημα καθώς δεν υπάρχουν ημερομηνίες για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Ρεάλ!

​Η Θέλτα απέκλεισε την Σαχτάρ στην παράταση κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, προκαλώντας… πονοκέφαλο στην ισπανική Λίγκα. Ο λόγος; Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για τον εξ αναβολής αγώνα της 21ης αγωνιστικής ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης! 

Η αναμέτρηση με τους Μαδριλένους ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Φεβρουαρίου, όμως είχε αναβληθεί λόγω των πανίσχυρων ανέμων που έπνεαν στην περιοχή εκείνες τις ημέρες. 

Μετά την ήττα της Θέλτα απ’ την Σαχτάρ με 1-0 στο «Balaidos» την προηγούμενη εβδομάδα, φαινόταν πως η ομάδα της Γαλικίας δύσκολα θα συνέχιζε στο Europa League. Έτσι, η επικρατέστερη ημερομηνία για να διεξαχθεί η αναμέτρηση με τους «μερένχες» ήταν η 15η Μαρτίου. Η πρόκριση – έκπληξη των Ισπανών στην Ουκρανία όμως έφερε τα πάνω – κάτω, καθώς εκείνη την ημέρα θα αγωνιστούν για την δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της UEFA. 

Δεδομένης και της συμμετοχής της Ρεάλ στους «8» του Champions League (δύσκολο να ανατρέψει η Νάπολι το 3-1 του πρώτου αγώνα), φαίνεται πως το ματς θα αργήσει πολύ να διεξαχθεί. Σε περίπτωση μάλιστα που οι δύο ομάδες προχωρήσουν κι άλλο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι πολύ πιθανό η αναμέτρηση να λάβει χώρα στις… 17 Μαΐου!

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play