Χωρίς Γιανγκ στην Πόλη, «τρέχει» ο Παπαπέτρου

Χωρίς Γιανγκ στην Πόλη, «τρέχει» ο Παπαπέτρου
Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον Πάτρικ Γιανγκ ούτε στο παιχνίδι με την Φενέρ στην Πόλη, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ επέστρεψε ο Μιλουτίνοφ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καλείται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με αρκετά προβλήματα στο παιχνίδι της Πέμπτης (23/2) με την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, καθώς πέραν της δεδομένης απουσίας του τραυματία Βασίλη Σπανούλη (σ.σ. θλάση στον προσαγωγό), ούτε ο Πάτρικ Γιανγκ θα είναι διαθέσιμος.

Ο Αμερικανός σέντερ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας στο γόνατο, ακολούθησε μέρος της προπόνηση, ωστόσο κρίνεται ανέτοιμος από το τεχνικό επιτελείο, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις κι έτσι δεν θα ταξιδέψει με τους Πειραιώτες στην Πόλη.

Όσο για τον Παπαπέτρου, ακολούθησε μέρος της προπόνησης και ακόμα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του, αφού εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση λόγω της κάκωσης που έχει υποστεί στα πλευρά από το παιχνίδι με τον Αρη.

Αντίθετα, ευχάριστα νέα προέκυψαν για το Νίκολα Μιλουτίνοφ που επέστρεψε στις προπονήσεις, ξεπερνώντας την γαστρεντερίτιδα που τον άφησε εκτός προγράμματος τις τελευταίες μέρες.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play