Τάσεις φυγής από Ίσκο

Τάσεις φυγής από Ίσκο
Ο Ίσκο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις Μαν. Σίτι, Τσέλσι, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα να «καραδοκούν».

​Ο Ίσκο δεν έχει βρει θέση βασικού στη Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν, και αυτό τον έχει κάνει επιφυλακτικό σχετικά με το μέλλον του στη «βασίλισσα». 

Μετά τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Εσπανιόλ, στον οποίο αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες, μοιράζοντας μάλιστα και δύο ασίστ, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μίλησε στους δημοσιογράφους για το μέλλον του. «Ανησυχώ για τον χρόνο συμμετοχής μου, καθώς η καριέρα του ποδοσφαιριστή είναι σύντομη. Γι’ αυτό από τώρα μέχρι τον Ιούνιο πρέπει να αποφασίσω τι θα κάνω, γιατί διακυβεύεται το μέλλον μου» ανέφερε. 

Ο Ίσκο, ο οποίος θα κλείσει τα 25 στις 21 Απριλίου, βλέπει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται χρόνο με τον χρόνο, καθώς το 4-3-3 του Ζιντάν «απαιτεί» την τριάδα Κρόος – Μόντριτς – Κασεμίρο πίσω απ’ τους «BBC», και δεν αφήνει χώρο για τον Ισπανό διεθνή. 

Ο Πάκο Αλαρκόν, πατέρας και εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, γνωρίζει πως το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι «καυτό» για το ποδοσφαιρικό μέλλον του γιου του. Η πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Ρεάλ τον προηγούμενο χρόνο ανέβαζε αρκετά τις απολαβές του απ’ τα 2,5 εκατομμύρια που λαμβάνει αυτή τη στιγμή, όμως απείχε παρασάγγας από τα 8 με 10 εκατομμύρια που αξίωνε ο ίδιος. Η οικονομική διαφορά λοιπόν, σε συνδυασμό με την μείωση του χρόνου συμμετοχής του Ίσκο, φέρνει πιθανούς… μνηστήρες που προτίθενται να του δώσουν τα χρήματα και τα αγωνιστικά λεπτά που έχει ανάγκη. 

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ισπανό και φέρεται να είναι σε θέση ισχύος, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την προτίμηση να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι «πολίτες» εξετάζουν την περίπτωσή του, καθώς βρέθηκαν κοντά στην απόκτηση του Ίσκο τόσο το 2012, όσο και το 2013, με την μεταγραφή όμως να μην προχωράει σε καμία απ’ τις δύο περιπτώσεις. Η Σίτι δεν είναι η μόνη ενδιαφερόμενη απ’ το Νησί, καθώς τον ποδοσφαιριστή έχει στα υπ’ όψιν της και η Τσέλσι, με το ενδιαφέρον του Αντόνιο Κόντε πάντως να μην είναι τόσο «θερμό», ενώ στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται και η ενασχόληση της Γιουβέντους με το θέμα. Εντός συνόρων, η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως ρίχνει κι αυτή «ματιές» στον 25χρονο μεσοεπιθετικό, γνωρίζοντας πάντως πως εάν θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να περιμένει να λήξει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους «μερένχες», κάτι που θα συμβεί το καλοκαίρι του 2018.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play