Ρεάλ – Παρί: «ψήνουν» ανταλλαγή Μπενζεμά – Καβάνι!

Ρεάλ – Παρί: «ψήνουν» ανταλλαγή Μπενζεμά – Καβάνι!
Σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα, οι πρόεδροι της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν συναντήθηκαν και συζήτησαν το ενδεχόμενο ανταλλαγής των Καρίμ Μπενζεμά και Έντινσον Καβάνι.

​Το σχετικό ρεπορτάζ αναδημοσιεύεται από όλα τα μεγάλα ισπανικά ΜΜΕ και, όπως είναι φυσικό, προκαλεί αντιδράσεις κυρίως στο στρατόπεδο της «βασίλισσας», καθώς όλα έδειχναν ότι η διοίκηση θα καλέσει σύντομα τον Γάλλο επιθετικό για την ανανέωση του συμβολαίου του. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, είχε συνάντηση με τον ομόλογό του της Παρί, Νασέλ Αλ Κελαϊφί με βασικό θέμα συζήτησης την ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών/ 

Οι δύο άνδρες διατηρούν τα τελευταία χρόνια εξαιρετικές σχέσεις και, μάλιστα, φέρονται να έχουν συμφωνήσει να μην «χτυπούν» ο ένας παίκτες του άλλου. Αντίθετα, υπάρχει καλή διάθεση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. 

Η ανταλλαγή Μπενζεμά – Καβάνι δεν αποκλείεται να γίνει στο τέλος της φετινής σεζόν, καθώς μάλιστα το όνομα του 30χρονου Ουρουγουανού επιθετικού βρίσκεται εδώ και καιρό στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play