Νέος, ακυκλοφόρητος Σάββας: Ο Μάνταλος δεν είναι άνδρας! (vid)

Νέος, ακυκλοφόρητος Σάββας: Ο Μάνταλος δεν είναι άνδρας! (vid)
Νέες δηλώσεις Σάββα Θεοδωρίδη κατά Μάνταλου. Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού ζητά τις παραιτήσεις ΕΠΟ, ΚΕΔ ενώ αποκάλυψε πως «Μου τηλεφωνούν από όλη την Ελλάδα να μου δώσουν συγχαρητήρια που τους ξεβράκωσα».

​Το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν σταμάτησε να κάνει δηλώσεις. Σε νέες ακυκλοφόρητες δηλώσεις, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν λάβρος κατά του Σταύρου Μάνταλου, λέγοντας πως δεν είναι άντρας, επιτέθηκε σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, ενώ αποκάλυψε και τι του έλεγαν φίλαθλοι από όλοι την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του ΑΡΤ: «Έχετε ακούσει διαιτητή ότι απευθύνθηκε σε μένα χωρίς να πω το όνομά του; Αυτό έγραψε στο φύλλο αγώνα. Και τι του είπα; “Είναι ξεφτίλα αυτά που γίνονται”. Στη φυσούνα του το είπα και το σκέφτηκε μισή ώρα. Δεν μου το είπε εκείνη την ώρα, γιατί δεν είναι και άντρας. Πήγε στα αποδυτήρια και έκανε συσκέψεις και μου λέει δεν σας επιτρέπω να μπείτε στον αγωνιστικό χώρο. Πες μου εσύ στα ελληνικά τι σημαίνει αυτό; Να με βγάλει εμένα, τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Αν δεν είχε το μυαλό του σε άλλα πράγματα.

Το χειρότερο για την ΚΕΔ και για όλους είναι ότι τελείωσε το ματς και πήγα να δω τι γράφει στο Φ.Α. μαζί με τον παρατηρητή της Λίγκας. Μπαίνω μέσα και μου λένε είναι ο κ. Μπίκας και μιλάει με τους διαιτητές, αλλά δεν ήταν. Ο Δημητριάδης ήταν με ένας σύμβουλο της ΑΕΚ κλειδαμπαρωμένοι. Που ξέρω εγώ πόσες φορές μπήκαν μέσα και τα βρήκαν; Σε τέτοιο ναρκοπέδιο έπαιζε Ο Ολυμπιακός. Τα άλλα τα αφήνω. Το πέναλτι στον Μποτία και τις ανάποδες κάρτες. Φόρτωσε την άμυνά μας με κίτρινες. Τον ξέρω καλά, τα ίδια είχε κάνει και στην Ξάνθη που πήγαν να σπάσουν το πόδι του παίκτη μας. Οι εξυγιαντές να παραιτηθούν και ο Κουκουλάκης με τον Τριτσώνη και όλοι είναι λίγοι και όλοι από την ΕΠΟ ελάχιστοι. Εκτός και αν έχουν τον σκοπό τους. Eγώ τους ξεσκέπασε. Με πήραν από τη Θεσσαλονίκη και από όλα τα μέρη άλλοι φίλαθλοι, όχι φίλοι του Ολυμπιακού, άλλοι φίλαθλοι. Και μου λέγανε εμείς που είμαστε εναντίον σου, σου λέμε είσαι εκπληκτικός, ξεβράκωσέ τους».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play