Εξελίξεις στον Ολυμπιακό με Μπέντο – Τι περιμένει η διοίκηση, η εμμονή του Πορτογάλου και ο τελικός!

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό με Μπέντο – Τι περιμένει η διοίκηση, η εμμονή του Πορτογάλου και ο τελικός!
Η ήττα από την ΑΕΚ προκάλεσε νέους τριγμούς στους Πειραιώτες. Τι συμβαίνει με τον Πορτογάλο κόουτς και ποια τα σενάρια που κυκλοφορούν!

Έντονος προβληματισμός υπάρχει πλέον στον Ολυμπιακό, καθώς μετά το 0-0 με την Οσμάνλισπορ, αποτέλεσμα που βάζει σε κίνδυνο την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με κάκιστη εμφάνιση.

Στο Λιμάνι μπορεί να έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Μάνταλο για το παιχνίδι με την Ένωση, ωστόσο δεν έχει περάσει… απαρατήρητο και το κοουτσάρισμα του Μπέντο στο ντέρμπι, το οποίο όχι μόνο δεν βοήθησε την ομάδα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά την οδήγησε και σε ήττα με κάτω τα χέρια.

Οι Πειραιώτες έχασαν 1-0 χωρίς να σημειώσουν ούτε μία μεγάλη ευκαιρία και αυτό το «χρεώνεται» αποκλειστικά ο Πορτογάλος τόσο για το στήσιμο της ομάδας την ώρα του αγώνα όσο και για τις επιλογές του πριν την σέντρα και πιο συγκεκριμένα για την αποστολή, από την οποία και πάλι απουσίαζαν ονόματα όπως οι Ανσαριφάρντ, Μάριν και Τσόρι.

Μετά λοιπόν και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, η «κλεψύδρα» για τον Μπέντο έχει αρχίσει να τρέχει και ο χρόνος του λιγοστεύει, καθώς σε περίπτωση που την Πέμπτη το βράδυ, δεν καταφέρει να γυρίσει από την Άγκυρα με την πρόκριση, τότε κανείς δεν μπορεί να βάλει με σιγουριά το χέρι του στη φωτιά, αναφορικά με το μέλλον του Πορτογάλου στον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, στον Πειραιά με το πρωτάθλημα σχεδόν εξασφαλισμένο, έχουν ποντάρει πολλά στην Ευρώπη και θεωρούν (σωστά) πως μπορούν να αποκλείσουν τους Τούρκους. Αν όμως χαθεί η πρόκριση λόγω και πάλι κάποιων… εγκλημάτων του Μπέντο, τότε κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, ότι ο Πορτογάλος δεν θα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

πηγή:  sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play