Η ΑΕΚ με το σύστημα… αλογόμυγα

Η ΑΕΚ με το σύστημα… αλογόμυγα
Για κλάματα ήταν και οι δύο, ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Τα λεφτά μας πίσω, ρε! Μόνο μπάλα δεν ήταν αυτό που μας παρουσίασαν. Μιλάμε ότι έπαιζαν κουτσοί. Και άμπαλοι.

​Για κλάματα ήταν και οι δύο, ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Τα λεφτά μας πίσω, ρε! Μόνο μπάλα δεν ήταν αυτό που μας παρουσίασαν. Μιλάμε ότι έπαιζαν κουτσοί. Και άμπαλοι.

Βεβαίως άξιζε η ΑΕΚ τη νίκη, για τρίτη φορά με 1-0 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ποιόν κέρδισε, όμως; Μια ομάδα διαλυμένη. Χάλια απερίγραπτα ο πρωταθλητής.

Η ΑΕΚ; Ούτε κι αυτή είναι σε θέση να παίξει ποδόσφαιρο, απλά ανεκτό. Πήρε, όμως, το τρίποντο με τη διαβολική στρατηγική της … αλογόμυγας. Αυτό έγινε. Το μέγα ντέρμπυ της μύγας με το γέρικο, το κουρασμένο, το φουκαριάρικο άλογο.

Άλογο ακίνητο ήταν ο Ολυμπιακός, ούτε την ουρά του δεν κουνούσε για να διώξει την σκατόμυγα, την αλογόμυγα που επέμενε, που το ενοχλούσε συνεχώς.

Πραγματικά, δύο και τρείς και τέσσερις πέφτανε σε κάθε παίκτη του Ολυμπιακού οι αεκτζήδες. Εκνευριστικοί. Όχι μόνο στον αντίπαλο που δεν τον άφηναν σε ησυχία, αλλά την έσπαγαν και σ’εμας γιατί δεν μπορούσαν να αλλάξουν μια μπαλιά. Και όμως αυτή η μετριότατη ΑΕΚ, η κάτω του μετρίου κέρδισε πεντακάθαρα πάλι τον Ολυμπιακό. Τόσο χάλια είναι ο πρωταθλητής.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play