Κάρφωσε στην κορυφή ο Ρόμπινσον! (vid)

Κάρφωσε στην κορυφή ο Ρόμπινσον! (vid)
O Γκλεν Ρόμπινσον ξεσήκωσε τη Νέα Ορλεάνη και κατέκτησε τον διαγωνισμό καρφωμάτων, συγκεντρώνοντας 94 πόντους!

O μεγάλος νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων είναι ο Γκλεν Ρόμπινσον των Ιντιάνα Πέισερς, ο οποίος με τις εντυπωσιακές του προσπάθειες έπεισε τους κριτές (Ντομινίκ Γουίλκινς, Γκάρι Πέιτον, Ντέιβιντ Ρόμπινσον, Αλόνζο Μούρνινγκ, Κρις Γουέμπερ) για να του δώσουν τον τίτλο.

Ο Ρόμπινσον άφησε πίσω του τους ΝτεΆντρε Τζόρνταν, Ντέρικ Τζόουνς και Άαρον Γκόρντον. 

Toν διαγωνισμό ξεκίνησε ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν, ο οποίος πήρε 41 βαθμούς στην πρώτη του προσπάθεια περνώντας πάνω από τον DJ για να καρφώσει και να εντυπωασιάσει τους κριτές. Στη συνέχεια ο Ρόμπινσον κατάφερε να περάσει πάνω από δύο φίλους του (σ.σ. ο ένας πάνω στον άλλον) και πήρε 50 βαθμούς. Ο Τζόουνς με δύο προσπάθειες πέρασε πάνω από τέσσερα άτομα και πήρε 45 βαθμούς, ενώ ο Γκόρντον με τη βοήθεια ενός drone και δύο άστοχες προσπάθειες πήρε το 38αρι από τους κριτές.

Στο δεύτερο κάρφωμα ο Γκόρντον αποκλείστηκε από τον τελικό, ο Τζόρνταν συγκέντρωσε μόλις 42 βαθμούς, με τον Τζόουνς πήρε το 50αρι για να βρεθεί στον τελικό.

Εκεί ο Ρόμπινσον με την βοήθεια του Πολ Τζορτζ κατάφερε με την τρίτη να πετύχει το κάρφωμά και με 44 βαθμούς να κατακτήσει τον τίτλο. Από την άλλη ο φιναλίστ Τζόουνς πήρε μόλις 37 πόντους στην τελευταία του προσπάθεια.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play