Γιουβέντους – Παλέρμο 4-1 (vid)

Γιουβέντους – Παλέρμο 4-1 (vid)
Με μπροστάρη και πάλι τον εκπληκτικό Πάουλο Ντιμπάλα, η Γιουβέντους συνέτριψε με 4-1 την Παλέρμο στο Τορίνο και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και την Ρόμα στους 10 πόντους.

O Αργεντινός διεθνής επιθετικός σημείωσε δύο εξαιρετικής έμπνευσης τέρματα απέναντι στην πρώην ομάδα του, με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στο 40′ και ευθύβολο σουτ στο 89′, μετά από πάσα του συμπατριώτη του, Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Το σκορ είχε ανοίξει στο 13′ με αριστερό βολέ σε κενή εστία ο Κλαούντιο Μαρκίσιο, ενώ ο «Πιπίτα» σημείωσε το 3-0 στο 63′ με το 19ο τέρμα του στη φετινή Serie A, αξιοποιώντας την κάθετη μεταβίβαση του Ντιμπάλα.

Το γκολ της τιμής για τους Σικελούς, οι οποίοι πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, πέτυχε με κεφαλιά στις καθυστερήσεις ο 23χρονος Βούλγαρος μέσος Ιβάιλο Τσότσεφ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Με τη νίκη της αυτή η Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (13/13 εντός έδρας «τρίποντα») έφτασε τους 63 βαθμούς μετά από 25 αγωνιστικές, 10 περισσότερους από την δεύτερη Ρόμα, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play