Κανένα οφ σάιντ στη Λεωφόρο σύμφωνα με τον παρατηρητή

Κανένα οφ σάιντ στη Λεωφόρο σύμφωνα με τον παρατηρητή
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός δικαιώνει τον βοηθό για τη μη υπόδειξη οφ σάιντ στο πρώτο γκολ.

Καλή βρίσκει τη διαιτησία στον αγώνα της Λεωφόρου ο παρατηρητής διαιτησίας, Μιχάλης Καλαθενός. 

Στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού υπήρξαν “φωνές” σχετικά με πιθανό οφ σάιντ του Βιγιαφάνες τη στιγμή που παίρνει την κεφαλιά πριν στρωθεί η μπάλα στον Μπεργκ. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται δεδομένα για μία εξαιρετικά δύσκολη φάση, όπου ακόμη κι αν τη δει κάποιος σε στοπ καρέ δυσκολεύεται να αντιληφθεί αν το σώμα του Αργεντινού (τα πόδια είναι πίσω από την ευθεία) ξεπερνάει την ευθεία του αμυντικού.

Σύμφωνα με τον παρατηρητή ωστόσο ο πρώτος βοηθός, Ηλίας Αλεξέας ορθά έπραξε και δεν σήκωσε το σημαιάκι του, καθώς η αμφιβολία πηγαίνει υπέρ του επιτιθέμενου κι ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα παραπομπής του. 

Από εκεί και πέρα θετική παρουσία είχαν ο δεύτερος βοηθός Πετρόπουλος, όπως κι ο διαιτητής Σπύρος Σελίμος, με εξαίρεση κάποια θέματα στον πειθαρχικό τομέα, όπως την κίτρινη κάρτα που θα μπορούσε να δείξει στον Βλαχοδήμο για ένα χτύπημα σε αντίπαλο σε έκταση του χεριού του, όπου δεν είχε πρόθεση όμως. 

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play