Γιακουμάκης: «Ανυπομονώ να πάω στην ΑΕΚ»

Γιακουμάκης: «Ανυπομονώ να πάω στην ΑΕΚ»
Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνον η συμφωνία με την Ένωση πριν τα Χριστούγεννα. «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο...».

Αναλυτικά μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για: 

-την πορεία του Πλατανιά: «Εμείς το ευχαριστιόμαστε πιο πολύ. Ειδικά τώρα που έχει εξασφαλιστεί ο πρώτος στόχος, η σωτηρία. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, είτε είναι ο πρώτος είτε ο τελευταίος. Παίζουμε χωρίς άγχος και αυτό μας δίνει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια». 

-τη συνεργασία με τους άλλους φορ του Πλατανιά: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Γιώργο (σ.σ. Μανούσο). Τώρα ήρθε στην ομάδα και ο Σίγκνεβιτς, που είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Στην αρχή έπρεπε λίγο να προσαρμοστώ, γιατί είχα εγώ το ρόλο του φορ περιοχής, αλλά τώρα έχουμε καλή συνεργασία και μαζί του». 

-τη βοήθεια του Πλατανιά στην εξέλιξή του: «Ανδρώθηκα σε αυτή την ομάδα, έχω κάνει βήματα αργά και σταθερά. Οφείλω πολλά για την εξέλιξή μου στον Πλατανιά. Ο Πλατανιάς έχει γίνει μια ομάδα που αναδεικνύει και μπορεί να πουλήσει παίκτες. Έχει ανέβει επίπεδο και αυτό είναι στόχος των ανθρώπων της ομάδας, να βελτιώνεται κάθε χρόνο η ομάδα». 

-τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Ανυπομονώ να φτάσει το καλοκαίρι και να τους δείξω πως έκαναν σωστή επιλογή. Συμφωνήσαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και ήταν το καλύτερο δώρο για μένα». 

-τη συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν πολλά πράγματα, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα αρνητικά για τον Πλατανιά. Η ομάδα μου είναι ο Πλατανιάς τώρα και ήθελα να τα δώσω όλα για την ομάδα μου. Το καλοκαίρι θα ανήκω στην ΑΕΚ, αλλά προς το παρόν είμαι παίκτης του Πλατανιά. Ο κύριος Παράσχος δεν μου είπε το παραμικρό, με εμπιστεύτηκε και με έβαλε να παίξω». 

-το πώς κατέληξε στον Πλατανιά, αν και έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο: «Τότε ο ΟΦΗ δεν ήταν σίγουρο πως θα έπαιρνε άδεια, ο Εργοτέλης με ήθελε αλλά ήταν στη δεύτερη κατηγορία και αφότου ζύγισα τα πάντα επέλεξα τον Πλατανιά».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play